güz yaz dönemi diye birşey yok diye biliyorum y.lisanda. toplam tamalanması gerekn kredi var . Kredilerinizi uygun şekilde tek dönemde alabilirseniz sorun yok. Ayrıca bölümdeki hocalar her ne kadar ders döneminde seminer ve tezi vermek istemeselerde böyle bir hakkımız var .dersleri 1 dönemde almak nasıl oluyor ki? güz ve bahar dönemleri nasıl birleşebilir?
arkadaşlar ben tezimi 2 dönemde araştırmaya başladım benim önceden belirlediğim bir konum vardı danışman hocamda desteklediği bir konu idi ve araştırmalara başlamıştım. aynı zamanda 2. dönemde de ders alıyordum ikisi bri arada yürüye biliyor danuşmanınız konunuzu kabul ettikten sonra araştırmalarınıza başlaya biliyorsunuz. birde bnim konum üniversite rektörünün üniversiteye yönelik bir uygulama olması da bu süreci hızlandırmama alt yapı sağladı şimdi yl. 3. dönemdeyim ve kısmet olursa ocak ayında tezimi vermiş savunmaya girmiş olacağım. tabi bu duruma karşı çıkan bir çok enstütü hocası ve sınıf arkadaşları var o yüzden piskolojinizi bu duruma dayanıklı görüyorsanız bence hiç bir sorun olmaz. şu ana kadar. ancak benim gbi tez kapsamında bir uygulama gerçekleştirecekseniz 3 4 ay neredeyse hiç uyumadan, araştırmanıza ve uygulamanıza kendinizi kapatmanız gerekiyor.
teşekkürler, bu çok açıklayıcı oldu, benim tez konum ve hatta taslağım şimdiden belli sayılır. sağlam bir öneri hazırlamaya çalışıyorum. dersler ve araştırma aynı anda ilerleyebiliyorsa çok iyi. hocalarım da destekler umarım. savunmanızda başarılar dilerim.
şimdiden başarılar....