Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Akademikpersonel.org
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Yeni mesajlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
Lisansüstü Eğitim Programları
Doktora Eğitimi
100/2000 Yök Doktora Bursları
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="h.emresaygi" data-source="post: 500599" data-attributes="member: 96659"><p>merhaba arkadaşlar,</p><p>2018-2019 güz dönemiyle birlikte 3 arkadaş olarak BEÜ'de bu programa başladık. hepinizin malumu bizim de burslarımız aksak bir şekilde yatırıldı ve hala devam ediyor. en son aralıkta yattıktan sonra mart 1'de toplu yatırdılar. daha kötüsü şu ki bu ne Yök'ün ne de Rektörlük makamının bir kabahati değil. tamamen görevli ve yetkili memurların işini düzgün ve etik bir şekilde yapmamasından kaynaklanıyor. emin olun aylardır yaşadığımız koşturmadan bunu anladık biz aldığımız cevaplardan. şimdi ise dilekçe ile hiyerarşik bir şekilde gereken her mevkiye sesimizi duyurma kararı aldık. görüyorum ki 100-2000 bursunu verimli bir şekilde kullanabilen kimse yok aramızda. acaba şu anda durumlarınız nasıl? görenler yazabilir mi acaba hangi üniversitede olduğunu ve düzenli yatıp yatmadığını?</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="h.emresaygi, post: 500599, member: 96659"] merhaba arkadaşlar, 2018-2019 güz dönemiyle birlikte 3 arkadaş olarak BEÜ'de bu programa başladık. hepinizin malumu bizim de burslarımız aksak bir şekilde yatırıldı ve hala devam ediyor. en son aralıkta yattıktan sonra mart 1'de toplu yatırdılar. daha kötüsü şu ki bu ne Yök'ün ne de Rektörlük makamının bir kabahati değil. tamamen görevli ve yetkili memurların işini düzgün ve etik bir şekilde yapmamasından kaynaklanıyor. emin olun aylardır yaşadığımız koşturmadan bunu anladık biz aldığımız cevaplardan. şimdi ise dilekçe ile hiyerarşik bir şekilde gereken her mevkiye sesimizi duyurma kararı aldık. görüyorum ki 100-2000 bursunu verimli bir şekilde kullanabilen kimse yok aramızda. acaba şu anda durumlarınız nasıl? görenler yazabilir mi acaba hangi üniversitede olduğunu ve düzenli yatıp yatmadığını? [/QUOTE]
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Lisansüstü Eğitim Programları
Doktora Eğitimi
100/2000 Yök Doktora Bursları