15/01/2017 maaş

f_rhythm

Öğrenci
4225 tl

Anadolu'da bir üniversite ve A seviye yd tazminatı alıyorum.

not: taşra dersek daha doğru sanki :nonchalance:

Son düzenleme:

f_rhythm

Öğrenci
teşekkür ederim. benim maaşım yatmadı nedeni nedir acaba? bordro gözüküyor e devlet üzerinde

hmm onu bilmiyorum ben sadece ne kadar yattığını merak ettiğinizi düşündüm, benim merakım da o yöndeydi çünkü :p Bende sdce e-devlet üzerinden baktım gerçekten yatmış mı dye kontrol etmedim. Orda gözüküyorsa bir sıkıntı yoktur herhalde, bankanızla görüşün ...

A

Akademik Forum

Guest
Arkadaşlar merhaba. Maaşlarınızdan zorunlu bireysel emeklilik kesilmiş mi?

gs266

Öğrenci
hmm onu bilmiyorum ben sadece ne kadar yattığını merak ettiğinizi düşündüm, benim merakım da o yöndeydi çünkü :p Bende sdce e-devlet üzerinden baktım gerçekten yatmış mı dye kontrol etmedim. Orda gözüküyorsa bir sıkıntı yoktur herhalde, bankanızla görüşün ...

ilginiz için teşekkür ederim sanrım okulumda bir sorun var bir kaç kişiden daha duydum aynı sıkıntıyı.

- - - Güncellendi - - -

Hocam aynı yerdeki çalışma arkadaşlarınıza sorun ya da banka kaynaklı olabilir

teşekkür ederim cevap için okulumda sorun var anlaşılan bölümde aynı sıkıntıyı yaşayan arkadaşlar varmış

A

Akademik Forum

Guest
Teşekkür ederim. Ben de göremedim böyle bir kesinti, zorunlu olacak demişlerdi. Nasıl uygulanacak bilemedim.

eczak

Yardımcı Editör
mart-nisan gibi kesilecek sanırım bireysel emekilik. toplu olarak geçmişe yönelikte kesilebilir diye tahmin ediyorum.