2. YÖKDİL sınavının tarihi belli oldu.

S

SınavZEDE

Guest
İlgililerin kulak karbartmaları dileğiyle bir RİCA:
Yapılan ve yapılacak olan YÖKDİL vb. sınavlarda en azından giriş aşamasında dezavantajları ortadan kaldırmak adına sadece internet üzerinden giriş ücretlerinin ödenmesi kuralını gevşetmenizi ümit ediyorum. Zira internet üzerinden ücreti yatırmak için gerekli enstürmanlara (kredi kartı gibi) sahip olmayan dilim içerisinde yer alanlardan biri olarak bu gibi durumlar bazılarımız için imkan dahilinde değil.
Ülkemizin geleceğine yön verecek gençlerin geleceğiyle ilgili tüm tasarruflara vakıf ve sorumluluğa sahip olan sizlerin doğabilecek tüm dezavantajları önceden görme ve berteraf etme yükümlülüğünde olduğunuz için bu duruma kayıtsız kalmayacağınızı düşünüyorum. Kaldı ki bir büyük bir kurum olarak sadece tek bir bankayla anlarak dahi şube veya atm'sinden kolaylıkla giderilebilecek bir soruna çözüm bulmunmasını bekliyorum.
Umarım bu yazıyı okuyan sizlerde mevcut durumu kendiniz yaşamamış olsanız bile ortak dertlerle boğuşan kaderdaşlarınız için ilgililerin duymasını sağlayacak girişimlerde (mail , twit vs.) bulunur ve ilgililerin konudan haberdar olmasına vesile olursunuz.
 
Üst