2011-ÜDS İlkbahar Dönemi Başvuru Tarihleri

Nazmi

Akademikpersonel.org
Yönetici
2011-ÜDS’nin birinci uygulanma tarihi 20 Mart 2011’dir. Başvurular 31 Ocak-9 Şubat 2011 tarihleri arasında yapılacaktır.
 

Nazmi

Akademikpersonel.org
Yönetici
Ais sistemine mi giremiyorsunuz? Yoksa yatırdığınız ücret mi gözükmüyor? Eğer yeni yatırdıysanız saat 12'den sonra sisteme yansıyabilir.
 

xalperx

Öğrenci
ben de bugün başvuruyu yaptım.daha önce bi kez kpds ye girmistim.umarım kpds'den daha zor bir sınav degildir.süre acısından daha iyiymiş sanırım ama zaten süre sıkıntısı olmuyo bu dil sınavlarında.kpds den 76 almıstım bundan 80 üzeri alabilirsem güzel olcak :) üds'de tecrübeli arkadaslar bilgilerini paylaşırlarsa sevinirim.
 

Nazmi

Akademikpersonel.org
Yönetici
Bir sosyalci olarak KPDS daha kolay bizim için. ÜDS fen bilimleri için daha avantajlı bizi paragraflar mahvediyor.
 

mategitimi

Öğrenci
arkadaşlar ben aralık üdsden 80 almştım.bu dönemkine çlşmadım,sadece kendimi denmek için giriyorum.puanım muhtemelen düşecektir.herhengi bir sorun teşkil etmez bu değil mi?2011 öyp ye başvurcam yaza,orada da istediğimizi kullanabiliyor muyuz??
 

Nazmi

Akademikpersonel.org
Yönetici
ÜDS ve KPSD yönetmeliklerinde bir sınır olmadığı için eski ve yüksek olanı kullanabiliyorsunuz düşürsenizde sorun olmaz.
 

forzareagle

Öğrenci
ilk defa üds ye başvuryorm nasıl bir yol izlemeliyim ? en son 5 sene önce öss ye başvuruda bulunmuştm yeni sistem hakkında hiç bir bilgim yok :)
 

mgulcur

Öğrenci
Ben dün para yatırmıştım bugün başvuru süresi bitmiştir diyor. Ama Başvurular 27 Ağustos-5 Eylül 2012 tarihleri arasında yapılacaktır deniyordu. 5 eylül son gün olmuyor mu ?
 
Üst