Üniversitelerin akademik takvimlerinde mevcut. Eğer değişmediyse İstanbul Üniversitesi için 14 Aralık, Marmaranın 1 Ocak'tı en son baktığımda.İstanbul'daki üniversitelere 2015-2016 yüksek lisans için bahar dönemi başvuruları ne zaman başlayacak? Üniversitelerin sitelerini takip ediyorum ancak hala herhangi bir duyuru açıklanmadı ?
Arkadaşlar istanbul üniversitesi min 50 yds puanı istiyor. Fakat aynı zamanda yabancı dil sınavı da yapıyor gözüküyor. Benim yds puanım 48.75 istanbul üniversitesinin bu dil sınavına girebilir miyim?
LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sağolun hocam. Çok sevindim bunu duyduğumaTabiki hocam..zaten yds puanı olmayanlara bir sans daha tanıyabilmek için o sınav..
Ayni siniflara yerlesiyorlar tabii ki. Yuksek lisans/doktorada "sinif" diye bir sey yok zaten, sizinle ayni dersi alanlarla derse girip cikiyorsunuz.bahar dönemi açılan yüksek lisans programlarına girenler, güz döneminde girenlerle aynı sınıflara yerleşmiyor dimi ayrı bir sınıf oluyor bu konuda bilgisi olan var mı?
Guz donemi ve bahar donemi farkli dersler aciliyor. Haliyle guz doneminde giren biri baharda acilan bir dersi guzde alamaz, mecburen baharda alacak. Baharda giren biri de ayni dersi baharda alacak.sınıf derken kastım o değildi zaten, yani güz dönemi alacakları dersleri alanlarla baharda başlayanlar nasıl aynı ortamda bulunuyor bunu soruyorum.