Alanyalı82
Öğrenci
7/1 yeni atanan araştırma görevlisinin 2016 maaşı ne kadar kesin bilen var mı hocalarım. bir çok sayfaya baktım farklı farlı yazıyor da
7/1 yeni atanan araştırma görevlisinin 2016 maaşı ne kadar kesin bilen var mı hocalarım. bir çok sayfaya baktım farklı farlı yazıyor da
Hocam biz öyp liler 7/1 mi oluyoruz acaba
Hocam biz öyp liler 7/1 mi oluyoruz acaba
Hocam inanın bende bunu merak ediyorum
ÖYP'li olup olmamanız farketmez. Araştırma görevlisi 7/1'den atanır, mimar ya da mühendis iseniz 6/1'den atanırsınız.
dil tazminatı almak için göreve başlarken yapılması gereken işlemler var mıdır hocalarım
Normalde evraklarınızı verdiğinizde oradaki memurun "dil puanı da xxx'miş (70 ten büyükse) dil tazminatı da açmamız gerekir" deyip belgenin bir fotokopisiyle dil tazminatınızı başlatması gerekir ancak bunu yapacak memur sayısı nispeten az olduğu için siz işinizi şansa bırakmayın.
Şu şekilde bir dilekçe yazın.
ABC ÜNİVERSİTESİ PERSONEL DAİRE BAŞKANLIĞI AKADEMİK PERSONEL ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜNE (ya da sizde organizasyon nasılsa işte akademik personele kim bakıyorsa)
XX tarihinde girmiş olduğum Yabancı Dil Bilgisi Seviye Tespit Sınavı'ndan (YDS) yy puan almış bulunmaktayım. Dil tazminatı alabilmem için gereğinin yapılmasını arz ederim.
Ek 1: Sınav Sonuç Belgesi
Ekine de dil puanı sonucunuzu iliştirip verirseniz ertesi ay dil tazminatı almaya başlarsınız.
lisede hazırlık okumuşsanız 1 kademe alıyorsunuz , 6/1 6/2 oluyor , 7/1 7/2 oluyor
lisede hazırlık okuduğunuza dair belgeyi dilekçeyle beraber verdikten sonra tabi
merhaba, izninizle danışmak istediğim; devlet üniversitesinde bir araştırma görevlisi olunursa (y lisans yapmış) çalışma saatleri hakkında yaklaşık bir bilginiz olabilir mi? yani bir araştırma görevlisi her gün sabah 9- akşam 5 okulda mı olmalıdır? ben şehir dışı bir okul istiyorum da, gitme gelme yapılabilir mi, yoksa taşınmalı mıyım, buna karar vermeye çalışıyorum. saygılar.
Universite'de hazirlik okuduysak hocam ?
Şöyle bir sorum olacaktı. Ben 27 Ocakta resmi olarak işe başladım, araştırma görevlisi olarak. Şubat 15'te maaş alımı bir tam maaş ve yanında 27 Ocak-15 Şubat arası gün bazlı mı olacak?
Öncelikle hayırlı olsun. Ardından, evet aynen belirttiğiniz gibi olacak..