2016 Araştırma Görevlisi Maaşları

Alanyalı82

Öğrenci
7/1 yeni atanan araştırma görevlisinin 2016 maaşı ne kadar kesin bilen var mı hocalarım. bir çok sayfaya baktım farklı farlı yazıyor da

demircan_053

Araştırma Görevlisi
lisede hazırlık okumuşsanız 1 kademe alıyorsunuz , 6/1 6/2 oluyor , 7/1 7/2 oluyor
lisede hazırlık okuduğunuza dair belgeyi dilekçeyle beraber verdikten sonra tabi

Ink Bottle

Moderator
dil tazminatı almak için göreve başlarken yapılması gereken işlemler var mıdır hocalarım

Normalde evraklarınızı verdiğinizde oradaki memurun "dil puanı da xxx'miş (70 ten büyükse) dil tazminatı da açmamız gerekir" deyip belgenin bir fotokopisiyle dil tazminatınızı başlatması gerekir ancak bunu yapacak memur sayısı nispeten az olduğu için siz işinizi şansa bırakmayın.

Şu şekilde bir dilekçe yazın.

ABC ÜNİVERSİTESİ PERSONEL DAİRE BAŞKANLIĞI AKADEMİK PERSONEL ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜNE (ya da sizde organizasyon nasılsa işte akademik personele kim bakıyorsa)

XX tarihinde girmiş olduğum Yabancı Dil Bilgisi Seviye Tespit Sınavı'ndan (YDS) yy puan almış bulunmaktayım. Dil tazminatı alabilmem için gereğinin yapılmasını arz ederim.

Ek 1: Sınav Sonuç Belgesi

Ekine de dil puanı sonucunuzu iliştirip verirseniz ertesi ay dil tazminatı almaya başlarsınız.

ÇİDEÇ

Öğrenci
Normalde evraklarınızı verdiğinizde oradaki memurun "dil puanı da xxx'miş (70 ten büyükse) dil tazminatı da açmamız gerekir" deyip belgenin bir fotokopisiyle dil tazminatınızı başlatması gerekir ancak bunu yapacak memur sayısı nispeten az olduğu için siz işinizi şansa bırakmayın.

Şu şekilde bir dilekçe yazın.

ABC ÜNİVERSİTESİ PERSONEL DAİRE BAŞKANLIĞI AKADEMİK PERSONEL ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜNE (ya da sizde organizasyon nasılsa işte akademik personele kim bakıyorsa)

XX tarihinde girmiş olduğum Yabancı Dil Bilgisi Seviye Tespit Sınavı'ndan (YDS) yy puan almış bulunmaktayım. Dil tazminatı alabilmem için gereğinin yapılmasını arz ederim.

Ek 1: Sınav Sonuç Belgesi

Ekine de dil puanı sonucunuzu iliştirip verirseniz ertesi ay dil tazminatı almaya başlarsınız.

Bilgilendirme için teşekkürler

pfairy

Öğrenci
merhaba, izninizle danışmak istediğim; devlet üniversitesinde bir araştırma görevlisi olunursa (y lisans yapmış) çalışma saatleri hakkında yaklaşık bir bilginiz olabilir mi? yani bir araştırma görevlisi her gün sabah 9- akşam 5 okulda mı olmalıdır? ben şehir dışı bir okul istiyorum da, gitme gelme yapılabilir mi, yoksa taşınmalı mıyım, buna karar vermeye çalışıyorum. saygılar.

Mrvsnt

Araştırma Görevlisi
merhaba, izninizle danışmak istediğim; devlet üniversitesinde bir araştırma görevlisi olunursa (y lisans yapmış) çalışma saatleri hakkında yaklaşık bir bilginiz olabilir mi? yani bir araştırma görevlisi her gün sabah 9- akşam 5 okulda mı olmalıdır? ben şehir dışı bir okul istiyorum da, gitme gelme yapılabilir mi, yoksa taşınmalı mıyım, buna karar vermeye çalışıyorum. saygılar.

Hocam benim gözlemlediğim kadarıyla araştırma görevlileri diğer öğretim görevlileri gibi tüm gün okulda oluyorlar, her gün başka bir şehirden git gel yapmak çok yorucu olabilir, yine de siz bilirsiniz.

Hikemiyat

Öğrenci
Şöyle bir sorum olacaktı. Ben 27 Ocakta resmi olarak işe başladım, araştırma görevlisi olarak. Şubat 15'te maaş alımı bir tam maaş ve yanında 27 Ocak-15 Şubat arası gün bazlı mı olacak?

veterinarius

Öğrenci
tüm araştırma görevlileri 7/1 den başlıyor demiş nazmi hocam ancak geçende veteriner fakültesi için normal cari ilanlarında birkaç kadroyu 6/1 ve 5/1 gördüm bu neye göre belirleniyor o zaman sadece mimar ve mühendis için diyemeyiz sanırım