2017 kadrolar ne zaman açılır?

engineer_ame

Öğrenci
Arkadaşlar 2017 itibariyle 4 aydır Elektrik-ELektronik mühendisliği adına devlet üniversitelerinde hiç kadro açılmadı. Ne zaman açılmaya başlar genel bölümler itibariyle bilgisi olan var mı?

Hasanimo

Araştırma Görevlisi
Arkadaşlar 2017 itibariyle 4 aydır Elektrik-ELektronik mühendisliği adına devlet üniversitelerinde hiç kadro açılmadı. Ne zaman açılmaya başlar genel bölümler itibariyle bilgisi olan var mı?

Hocam kadrolar dağıtıldı, yavaş yavaş açıklanıyor kadrolar lakin yıl sonuna bırakmayı tercih ediyor okullar. Sorunun cevabını Yök'ten başka kimse bilemez.

A

Akademik Forum

Guest
İyi Günler birkaç sorum olacak tam da bu konuyla ilgili,bilenler cevaplarsa çok sevinirim.

1-Referandumdan dolayı ilanların bekletilme ihtimali ve referandumdan sonra ilanların artma ihtimalı varmı?

2-Üniversiteler bahar döneminde Eylül'de açılacağı için alımlar yaz aylarında da artış göstermez mi sizce ?

3-Her üniversitenin kaç adet kullanacağı kadro belli mi? 4000 kadro eşit olarak dağıtılmamıştır diye düşünüyorum.

4-Neden üniversiteler kadrolarını yılsonuna bekletmeyi tercih ederler ?

Tuğçe Gamze

Öğrenci
Üniversiteden öğrendiğime göre 4000 kadronun 1000'i dağıtılmış. Fakat hangi üniversitelere dağıtıldığı konusunda bir bilgi yok. Hocalarım referandum dan sonra açıklanmaya başlar dedi.

A

Akademik Forum

Guest
kadrolar ne zaman açıklanır? ihtisaslaştırılmış öyp devam eder mi?

A

Akademik Forum

Guest
Akademik Kadro

Arkadaşlar şu an ilanlar yoğun mu? Değilse ne zaman yoğunlaşır?

Ink Bottle

Moderator
Arkadaşlar şu an ilanlar yoğun mu? Değilse ne zaman yoğunlaşır?

Dostum ilanların normal şartlarda dönem başlarına doğru (ağustos sonu eylül başı, ocak sonu şubat başı vs.) yoğunlaşması beklenir fakat maalesef bu konuda bir standart yok, yıldan yıla ve hatta bölümden bölüme değişebilir.

Sana tavsiyem YÖKSİS'i sık kullanılanlara eklemen ve her gün bir kere bakman. Kolay gelsin.