2018 öğretim görevlisi kadro dağıtımı

ozkan27

Öğrenci
Arkadaşlar merabalar. Mart ayının ortalarında
X üniversitesinin bir myo nda ögretim gorevlisi kadrosu icin rektor hocayla gorustum. Bana biraz sabirli olursam temmuz ağustos ayı icerisinde kadro acilacagini ve beni okula istihdam edebileceklerini soyledi. Nisan ayında bolum acildi haziran ayinda da yök tarafından bolum icin ogrenci alimi uygun goruldu ve tercih kılavuzunda yayimlandi. Personel alımindan sorumlu rektör danısmani hocayla gorustugumde ise kadroların geciktigini kadro hakki gelir gelmez ilan a cikacaklarini soylediler. Benim sorum bu kadro izni eylul ekim aylarini bulur mu yeni egitim ogretim donemine yetistirilebilir mi?

Ar-Gör

Öğrenci
X üniversitesinin bir myo nda ögretim gorevlisi kadrosu icin rektor hocayla gorustum. Bana biraz sabirli olursam temmuz ağustos ayı icerisinde kadro acilacagini ve beni okula istihdam edebileceklerini soyledi. Nisan ayında bolum acildi haziran ayinda da yök tarafından bolum icin ogrenci alimi uygun goruldu ve tercih kılavuzunda yayimlandi. Personel alımindan sorumlu rektör danısmani hocayla gorustugumde ise kadroların geciktigini kadro hakki gelir gelmez ilan a cikacaklarini soylediler. Benim sorum bu kadro izni eylul ekim aylarini bulur mu yeni egitim ogretim donemine yetistirilebilir mi?

Hangisiymiş bu X üniversitesi? Rektör'le görüşüp kadro mu ayarlanabiliyormuş? Bi de pişkin pişkin bunu burada söyleyip yardım mı talep ediyorsun?? Bu nasıl bir aymazlıktır?

Gamze

Administrator

Hepimizin karşı olduğu konulardan birisi kişiye özel ilan çıkmasıdır. Forumu incelediyseniz bununla ilgili yorumları görmüşsünüzdür. Böyle hassas bir konuda oldukça rahat bir şekilde ben kendime kadro ayarladım ne zamana gelir diye soru sormanız oldukça üzücü.

antikvirüs

Öğrenci
Malumun ilanı olmuş başka bir şey değil. Genelde eleştirilen ama insanların kendi işlerine gelince normal gördüğü bir sosyal soruna ait bir soru olmuş ... Bu açıdan şiddetle eleştiriyorum. Soruya gelince ise o bahsedilen kadronun zamanı belli olmaz. Bölüme kadro verilmesi bir takvime bağlı olmayabiliyor. Hele ki şu ortamda. Ama zaten bu ortamı "bu ortam" yapan bu iltimasçılık, ayarlamacılık. Bu soru normal olmamalı ama olmuş...

parafiskalite

Yardımcı Editör
Bence sen ogretım gorevlılıgını bırak, rektorluge oyna.
Bı bakmıssın sen rektore kadro acıyorsun..
:)
Gulun hocalarım, bol bol gulun. Ben sınırlenmeyı bıraktım artık 😊

Bekleyiş

Öğrenci
Yazılan mesajı eleştirmekle birlikte bir konuyu da düzeltmek istiyorum, bölüm açılınca öğretim görevlisi (en az 3) olmadan kılavuzda yayımlanamaz,yani ilk önce bölüm açılma teklifi kabul edilecek sonra öğretim görevlisi alınacak daha sonra öğrenci alabilir diye tercih klavuzuna girebilecek program adı.

Zaten yanlış bir yaklaşımı eksik Bilgi ile takip ediyorsunuz ozkan27, öğrenci alabiliyorsa kendi içinden. Üretim görevlisi kaydırmıştır myo