2018 yılı için Devlet Üniversiteleri ne zaman öğretim elemanı ilanına çıkmaya başlar.

sosyum

Öğrenci
Merhaba arkadaşlar.
Şu anda devlet üniversitelerinden, yalnızca Gaziosmanpaşa Üniversitesine ait bir ilan var. Geri kalan tüm ilanlar vakıf üniversitelerine ait.
Devlet üniversitelerinin 2018 yılında kadro ilanı çıkabilmesi için bir onay mekanizması var mıdır ? Yani yökten o yılda çıkacak kadrolar için onay alınıyor ve bu onay biraz zaman alıyor mu ?
Yoksa üniversiteler genelde kadro ilanları için ilerleyen dönemleri mi bekliyorlar ?

Konu ile ilgili bilgisi olanlar paylaşırlarsa memnun olurum.

seyda26

Öğrenci
Hocam siz bu bilgiyi nereden aldınız? Benim bildiğim kadroların büyük bölümü Kasım-Aralık aylarında açılır. Biraz da Mayıs-Ağustos arası açılır. Geri kalan aylarda tek tük ilan olur. Ben, Ocak - Nisan arası çok kadro beklemiyorum.

Bu sekilde olan bi forumda okumustum evet kasim aralikta cok cikiyor ama bu sene icinde 4000 kadro verilmis. Dagilim olarak ilk 3 ay fazla verilmiyor haklisiniz ama bin kadro fazla olmasa gerek . Mayis agustos donemi icinde o sekilde olsa geri kalani kasim araliga kaliyor zaten.

aliahmet

Öğrenci
Arkadaşlar bu sene için haziran-ağustos ayında çok ilan bekliyor musunuz?
Yökün kadroları dağıtması diye bir işlem varmış,bu sene yapıldı mı?

S

Ssddsss

Guest
Baslik

YOK ile alakali sorun var. Artik kadro ilanlarini YOK yapmayacakmis. Cumhurbaskanliginin onaylayacagi kurula mi ne gececekmis atamalar. Onun icin su anda diger tum ilanlar askida. Bilginize.

İ

İlknurbhvgnu

Guest
Kdro

Su an kadrolarin ilanlarının duyuruldugu baska bir site var mı peki arkadaslar?