2019 yılı öğretim görevlisi kadroları

kara_karga

Öğrenci
Sistem değişikliğinden önce kadro kullanım izinleri Mart ayı gibi açıklanır ve akabinde ilanlar ihtiyaca binaen yayınlanmaya başlanırdı. Son değişiklik sonrası ilgili izinlerin Cumhurbaşkanlığınca açıklanması gerekecek. Ancak belirsiz çok fazla durum var. Seçimler, ilk kez yapılacak uygulamada karşılaşılacak muhtemel hatalar (ki daha izinler açıklanmadan ilana çıkan üniversiteler bile oldu) vb. vb. Beklemek gerekecek.

E

Eliffffffff

Guest
Yuksek lisans

Arkadaslar arastirma gorevliligine basvurmak icin yuksek lisansin hangi doneminde olmak gerekir?.kayit olduktan sonra herhngi bir ilana basvuru yapilabilirmi?

cnakademik

Öğrenci
Arkadaslar arastirma gorevliligine basvurmak icin yuksek lisansin hangi doneminde olmak gerekir?.kayit olduktan sonra herhngi bir ilana basvuru yapilabilirmi?

"Yüksek Lisans Yapıyor Olmak" şartlı ilanlara başvurabiliyorsunuz. Sanırım artık sadece öğretim görevlisi kadroları "yapıyor olmak" şartıyla çıkamıyordu. Ar. gör. ilanlarında böyle bir sınırlama yoktu. Dediğim gibi çıkan ilanlara başvurabiliyorsunuz. Hangi döneminde olduğunuzun önemi yok.

"Yüksek Lisans Yapıyor Olmak" şartlı ilanlara başvurabiliyorsunuz. Sanırım artık sadece öğretim görevlisi kadroları "yapıyor olmak" şartıyla çıkamıyordu. Ar. gör. ilanlarında böyle bir sınırlama yoktu. Dediğim gibi çıkan ilanlara başvurabiliyorsunuz. Hangi döneminde olduğunuzun önemi yok.

Bazı üniversiteler son dönem başvuruları kabul etmiyor.