Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Akademikpersonel.org
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Yeni mesajlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel
Akademik Personel Atama Kriterleri ve Yönetmelikle
35.madde ile görevlendirme hakkı
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="xxxaaa" data-source="post: 511139" data-attributes="member: 106930"><p>Hocam yökün ekim 2019da yayınladığı yönetmelikte lisansüstü eğitimlerini kadrosunun bulunduğu il dışında yapan öncelikli alan ve öyp 50/d araştırma görevlilerinin lisansüstü eğitim yaptığı üniversiteye geçici kadro tahsisini ivedilikle yöke bildirin diye bir madde var. YÖK tarafından belirlenen üniversiteler doktora için oluyor yani atandığı anabilim dalında doktora yapma şartıyla alıyor. Yükseklisansa karışmıyor. Zaten beni halihazırda bir yükseklisansta olduğum için kabul etti. Ancak üniversite önüme engel koyacağını belirtti. Biz buraya hizmet etmeni istiyoruz dedi. Dekan atamamı da yapmamla beni tehdit etti. Göreve başlamaya korkuyorum.</p><p></p><p><span style="color: grey">- - - Güncellendi - - -</span></p><p></p><p></p><p> </p><p>Tebligat geldikten sonra göreve başlamak için sözleşme imzalarsam daha sonra görevlendirmem reddedilirse görevimden cayma hakkım var mı hocam bir bilginiz var mı? Yoksa tazminat ödemek zorunda kalır mıyım? Çünkü bana çok zorluk çıkaracaklar gibi. Görevlendirme gelmezse muhtemelen bu görevi yapamayacağım ama göreve başlamadan da görevlendirme talep edemiyorum.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="xxxaaa, post: 511139, member: 106930"] Hocam yökün ekim 2019da yayınladığı yönetmelikte lisansüstü eğitimlerini kadrosunun bulunduğu il dışında yapan öncelikli alan ve öyp 50/d araştırma görevlilerinin lisansüstü eğitim yaptığı üniversiteye geçici kadro tahsisini ivedilikle yöke bildirin diye bir madde var. YÖK tarafından belirlenen üniversiteler doktora için oluyor yani atandığı anabilim dalında doktora yapma şartıyla alıyor. Yükseklisansa karışmıyor. Zaten beni halihazırda bir yükseklisansta olduğum için kabul etti. Ancak üniversite önüme engel koyacağını belirtti. Biz buraya hizmet etmeni istiyoruz dedi. Dekan atamamı da yapmamla beni tehdit etti. Göreve başlamaya korkuyorum. [COLOR="grey"]- - - Güncellendi - - -[/COLOR] Tebligat geldikten sonra göreve başlamak için sözleşme imzalarsam daha sonra görevlendirmem reddedilirse görevimden cayma hakkım var mı hocam bir bilginiz var mı? Yoksa tazminat ödemek zorunda kalır mıyım? Çünkü bana çok zorluk çıkaracaklar gibi. Görevlendirme gelmezse muhtemelen bu görevi yapamayacağım ama göreve başlamadan da görevlendirme talep edemiyorum. [/QUOTE]
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel
Akademik Personel Atama Kriterleri ve Yönetmelikle
35.madde ile görevlendirme hakkı