Normal
Merhabalar değerli akademisyen arkadaşlarım, 35. madde ile ilgili anlamadığım hususlar konusunda sizden yardım istiyorum Sayın [MENTION=3]Nazmi[/MENTION] Hocam,Durumum şudur ki, doktora ders dönemini bitirdim yeterliliğe hazırlanıyorum, Öyp ile doktora eğitimi olmayan bir üniversiteye atandığımda anladığım kadarıyla beni 35. madde ile görevlendirecekler.Fakat benim sorunum şu; ben 35. madde ile ( kefil olaylarından dolayı) görevlendirilmek istemiyorum, onun yerine 39. madde ile kısa sürelerle gidip tezimi bitirmek istiyorum.39. madde ile görevlendirildiğimizde eğitimimizi öyp kapsamına aldırmış sayılmıyor muyuz???
Merhabalar değerli akademisyen arkadaşlarım, 35. madde ile ilgili anlamadığım hususlar konusunda sizden yardım istiyorum Sayın [MENTION=3]Nazmi[/MENTION] Hocam,
Durumum şudur ki, doktora ders dönemini bitirdim yeterliliğe hazırlanıyorum, Öyp ile doktora eğitimi olmayan bir üniversiteye atandığımda anladığım kadarıyla beni 35. madde ile görevlendirecekler.
Fakat benim sorunum şu; ben 35. madde ile ( kefil olaylarından dolayı) görevlendirilmek istemiyorum, onun yerine 39. madde ile kısa sürelerle gidip tezimi bitirmek istiyorum.
39. madde ile görevlendirildiğimizde eğitimimizi öyp kapsamına aldırmış sayılmıyor muyuz???