39. madde

snggns

Öğrenci
merhaba arkadaşlar 33a kadrosuna tekrar atandım fakat tezimin bitmesine az bir süre kaldığı için 39. madde ile görevlendirildim, 35 almadım. bu durumda ben bu süreçte görevlendirildiğim üniversitede personel olarak yine çalışacak mıyım, idari iş yükünden bana da verebilecekler mi ? ayrıca benim okulda asistan gibi gitmeme gerek var mı yoksa öğrenci gibi mi olacağım?

sam-@

Öğrenci
Merhabalar, doktora ders dönemim için 39. madde ile görevlendirme aldım. 39. madde ile gittiğim üniversitede araştırma görevlileri gibi iş yükü almak zorunda olup olmayacağıma dair herhangi bir yazı var mıdır? Teşekkür ediyorum

Mr December

Baş Editör
merhaba arkadaşlar 33a kadrosuna tekrar atandım fakat tezimin bitmesine az bir süre kaldığı için 39. madde ile görevlendirildim, 35 almadım. bu durumda ben bu süreçte görevlendirildiğim üniversitede personel olarak yine çalışacak mıyım, idari iş yükünden bana da verebilecekler mi ? ayrıca benim okulda asistan gibi gitmeme gerek var mı yoksa öğrenci gibi mi olacağım?

Şu an sadece eğitim için görevlendirildiniz. Eğer bölüm sizden birşey talep ederse yapıp yapmamak size kalmış aranızı iyi tutmak açısından.

Imsdal

Öğrenci
Merhaba!

33/a'lıyım 39. madde ile maaslı olarak 1 yıllıgına yurtdışına geldim 2017 yılında. 2018 yılı basında degısen maddeler sebebıyle 1 yıl maaslı + 1 yıl maassız secenegı ortadan kalktığı için bir yıl daha alamıyorum, ancak projem de ancak hareketlenemeye başladı ve üreteceğim sonuçlar sebebiyle burada kalmak daha mantıklı.

Sorum şu;

39.madde ile görevlendirilmeme rağmen kefalet senedi imzaladım (seçeneğim yoktu), istifa etmem durumunda imzaladığım Yüklenme senedi ve muteber imzalı müteselsil kefalet senedinin geçerliliği var mıdır? (Noter onayı ya da damga pulu yok)

Teşekkür ederim yardımlarınız için!