Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Akademikpersonel.org
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Yeni mesajlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel Sınavları
YÖKDİL - Yükseköğretim Kurumları Yabancı Dil Sınav
5 Kasım 2017 YÖKDİL Sınavınız Nasıl Geçti?
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="wnaker" data-source="post: 479392" data-attributes="member: 73238"><p>ilk yökdile girmiş, ikinciye girmemiş biri olarak diyebilirim ki ilk sınavla arasında dağlar kadar fark vardı. çelişkili soru çoktu, iki şık arasında kaldığım soru çoktu. ilk sınavı bir buçuk saate (abartmıyorum) çözebilmişken bu sınavda son yarım saat çıktım. bazı sorular gerçekten çok zordu. cümle tamamlamada mesela bir iki zor soru vardı.</p><p></p><p>sosyalden girdim. şu soruları hatırlayanlar var mı?</p><p></p><p>paragraf tamamlamadaki NET sorusu</p><p></p><p>cümle tamamlamadaki çocukları dil öğrenmesi sorusu, hani tüm çocuklar kısa sürede dil öğrenir falan olan. </p><p></p><p>yine cümle tamamlamadaki tabloit sorusu.</p><p></p><p>beynin sol kısmı ile dil arasındaki bağdan bahseden paragrafta, paragrafın ana fikri sorusunda cevap, "dil hastalığı ve </p><p>onunla ilgili yapılan bilimsel çalışmalar" mıydı yoksa "dil ve beynin diğer işlevleri arasındaki ilişki" miydi?</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="wnaker, post: 479392, member: 73238"] ilk yökdile girmiş, ikinciye girmemiş biri olarak diyebilirim ki ilk sınavla arasında dağlar kadar fark vardı. çelişkili soru çoktu, iki şık arasında kaldığım soru çoktu. ilk sınavı bir buçuk saate (abartmıyorum) çözebilmişken bu sınavda son yarım saat çıktım. bazı sorular gerçekten çok zordu. cümle tamamlamada mesela bir iki zor soru vardı. sosyalden girdim. şu soruları hatırlayanlar var mı? paragraf tamamlamadaki NET sorusu cümle tamamlamadaki çocukları dil öğrenmesi sorusu, hani tüm çocuklar kısa sürede dil öğrenir falan olan. yine cümle tamamlamadaki tabloit sorusu. beynin sol kısmı ile dil arasındaki bağdan bahseden paragrafta, paragrafın ana fikri sorusunda cevap, "dil hastalığı ve onunla ilgili yapılan bilimsel çalışmalar" mıydı yoksa "dil ve beynin diğer işlevleri arasındaki ilişki" miydi? [/QUOTE]
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel Sınavları
YÖKDİL - Yükseköğretim Kurumları Yabancı Dil Sınav
5 Kasım 2017 YÖKDİL Sınavınız Nasıl Geçti?