Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Akademikpersonel.org
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Yeni mesajlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel Sınavları
YÖKDİL - Yükseköğretim Kurumları Yabancı Dil Sınav
5 Kasım 2017 YÖKDİL Sınavınız Nasıl Geçti?
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="SonşanS" data-source="post: 479440"><p>herkes için nasıl geçti bilemeyeceğim hatta forumda bir önceki sınava göre kolay olduğu yönünde görüş bildirilmiş olmakla birlikte ben aynı kanaatte değilim. Zira ilk Yökdili gör(e)memiş, İkincisini görmüş ve pek çok sevmiş biri olarak bu sefer cama yapışmış gibi hissediyorum. çook iğrençti yaav. (Şahsi görüşümdür katılmaya bilirsiniz) İkinci Yökdilden kolay değildi gibi geldi bana. Yada bende bir vurgun yemişlik durumu minvali birşey oldu galiba ama yine de ağlamak istiyorum... + "tırsıyorum". Umarım başımıza taşlar yağmaz. Herkes için iyi de dileklere sahibim. Umarım herkes için bahsedildiği gibi olumlu cümlelerle telaffuz edilen bir sınav olmuştur. Herkese kolay gelsin.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="SonşanS, post: 479440"] herkes için nasıl geçti bilemeyeceğim hatta forumda bir önceki sınava göre kolay olduğu yönünde görüş bildirilmiş olmakla birlikte ben aynı kanaatte değilim. Zira ilk Yökdili gör(e)memiş, İkincisini görmüş ve pek çok sevmiş biri olarak bu sefer cama yapışmış gibi hissediyorum. çook iğrençti yaav. (Şahsi görüşümdür katılmaya bilirsiniz) İkinci Yökdilden kolay değildi gibi geldi bana. Yada bende bir vurgun yemişlik durumu minvali birşey oldu galiba ama yine de ağlamak istiyorum... + "tırsıyorum". Umarım başımıza taşlar yağmaz. Herkes için iyi de dileklere sahibim. Umarım herkes için bahsedildiği gibi olumlu cümlelerle telaffuz edilen bir sınav olmuştur. Herkese kolay gelsin. [/QUOTE]
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel Sınavları
YÖKDİL - Yükseköğretim Kurumları Yabancı Dil Sınav
5 Kasım 2017 YÖKDİL Sınavınız Nasıl Geçti?