Normal
-ben fen'den girdim. sınav belli bir süre ingilizce çalışmış, yds'den 50 ye yakın bir puan alabilmiş ama 50 yi tutturamamış arkadaşlar için işe yarardı, umarım amaçlarına ulaşırlar. ancak uzun zamandır ingilizce çalışmayan birisi için kek falan değildi. parayla puan satma gibi kelimeler çok yersiz. sırf ingilizce antrenmanı olmadığı için sınava girmeyen arkadaşlarımızı daha fazla üzmeyelim. kolaydı ama o kadar da kolay değildi.. abartmanın bir anlamı yok. şahsen ben yds'den 55 aldım ve bence yds'den 20-30 puan alabilecek seviyede olan bir insan bu sınavı geçemezdi(yani 50 alamazdı).
-
ben fen'den girdim. sınav belli bir süre ingilizce çalışmış, yds'den 50 ye yakın bir puan alabilmiş ama 50 yi tutturamamış arkadaşlar için işe yarardı, umarım amaçlarına ulaşırlar. ancak uzun zamandır ingilizce çalışmayan birisi için kek falan değildi. parayla puan satma gibi kelimeler çok yersiz. sırf ingilizce antrenmanı olmadığı için sınava girmeyen arkadaşlarımızı daha fazla üzmeyelim. kolaydı ama o kadar da kolay değildi.. abartmanın bir anlamı yok. şahsen ben yds'den 55 aldım ve bence yds'den 20-30 puan alabilecek seviyede olan bir insan bu sınavı geçemezdi(yani 50 alamazdı).