Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Akademikpersonel.org
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Yeni mesajlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel Sınavları
YÖKDİL - Yükseköğretim Kurumları Yabancı Dil Sınav
5 Mart 2017 YÖKDİL Sınavınız Nasıl Geçti? (Soru Tartışmaları)
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Akademik Forum" data-source="post: 462849"><p>Genel olarak makul bir sınavdı denilebilir. Yani elbette zorlayıcı sorularda vardı.Aslında YDS'den tek farkı biraz daha makul olmasıydı. YDS'de dilbilimci olmak lazım 65 almak için kanımca. Kaç defa girdim YDS'ye 65 alana kadar perişan oldum. Bu sınavda 70-75 arası alınması gayet normal YDS sınav puanıma oranla. Çalışmayan arkadaşlar için elbette zordu. Sosyal bilimlerden girdim. Ayrıca Sınavı organizasyonunu Anadolu Üniversitesi yaptı. Ankara üniversitesi ise soruları hazırladı. Şimdi bazı kişiler bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olduklarından Anadolu Üniversitesinin hazırladığı sorular kolaydı diyor. Arkadaşım sınava girmediysen fikir beyan etme!! İşkembeden de sallamamak lazım. Biraz el vicdan . Anadolu ve Ankara Üniversitelerini tebrik etmek lazım. Hayırlı olsun herkese.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Akademik Forum, post: 462849"] Genel olarak makul bir sınavdı denilebilir. Yani elbette zorlayıcı sorularda vardı.Aslında YDS'den tek farkı biraz daha makul olmasıydı. YDS'de dilbilimci olmak lazım 65 almak için kanımca. Kaç defa girdim YDS'ye 65 alana kadar perişan oldum. Bu sınavda 70-75 arası alınması gayet normal YDS sınav puanıma oranla. Çalışmayan arkadaşlar için elbette zordu. Sosyal bilimlerden girdim. Ayrıca Sınavı organizasyonunu Anadolu Üniversitesi yaptı. Ankara üniversitesi ise soruları hazırladı. Şimdi bazı kişiler bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olduklarından Anadolu Üniversitesinin hazırladığı sorular kolaydı diyor. Arkadaşım sınava girmediysen fikir beyan etme!! İşkembeden de sallamamak lazım. Biraz el vicdan . Anadolu ve Ankara Üniversitelerini tebrik etmek lazım. Hayırlı olsun herkese. [/QUOTE]
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel Sınavları
YÖKDİL - Yükseköğretim Kurumları Yabancı Dil Sınav
5 Mart 2017 YÖKDİL Sınavınız Nasıl Geçti? (Soru Tartışmaları)