Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Akademikpersonel.org
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Yeni mesajlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel Sınavları
YÖKDİL - Yükseköğretim Kurumları Yabancı Dil Sınav
5 Mart 2017 YÖKDİL Sınavınız Nasıl Geçti? (Soru Tartışmaları)
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Kuruzeytin" data-source="post: 462900" data-attributes="member: 97343"><p>"...those whose desire for meat will persist" gibi bir şeye ne dersiniz? </p><p></p><p>Bu arada 98,75 ile 99 arasındaki fark çok mu önemli?</p><p></p><p><span style="color: grey">- - - Güncellendi - - -</span></p><p></p><p></p><p></p><p>"as much as" olsaydı doğru nolabilirdi sanırım. Ayrıntıları tam hatırlayamıyorum. As .. as için arada sıfat ya da zarf olması gerekir.</p><p></p><p><span style="color: grey">- - - Güncellendi - - -</span></p><p></p><p></p><p></p><p>Would be olacaktı. Geleceğe yönelik bir tahminde bulunduğu için.</p><p></p><p><span style="color: grey">- - - Güncellendi - - -</span></p><p></p><p></p><p></p><p>Sanırım "there are questions about whether Neanderthals could make jewelry" tarzında, 3 veya 4ncü şık.</p><p></p><p><span style="color: grey">- - - Güncellendi - - -</span></p><p></p><p></p><p></p><p>1-İlyada destanı sorusu ?</p><p>MORE/THAN</p><p>less/than/</p><p>as/as</p><p></p><p>2- İki yazar ismi verilmiş, ratherlı kalıp var</p><p>demonstrated</p><p>ATTRIBUTED (to)</p><p></p><p>3-Cloze test sorusu I, hipotez</p><p></p><p>thanks to</p><p>CONCERNING</p><p></p><p></p><p>Topluca hazırlıyorum. Yarım saat içinde diğerleri (tamamı) elinizde olur.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Kuruzeytin, post: 462900, member: 97343"] "...those whose desire for meat will persist" gibi bir şeye ne dersiniz? Bu arada 98,75 ile 99 arasındaki fark çok mu önemli? [COLOR="grey"]- - - Güncellendi - - -[/COLOR] "as much as" olsaydı doğru nolabilirdi sanırım. Ayrıntıları tam hatırlayamıyorum. As .. as için arada sıfat ya da zarf olması gerekir. [COLOR="grey"]- - - Güncellendi - - -[/COLOR] Would be olacaktı. Geleceğe yönelik bir tahminde bulunduğu için. [COLOR="grey"]- - - Güncellendi - - -[/COLOR] Sanırım "there are questions about whether Neanderthals could make jewelry" tarzında, 3 veya 4ncü şık. [COLOR="grey"]- - - Güncellendi - - -[/COLOR] 1-İlyada destanı sorusu ? MORE/THAN less/than/ as/as 2- İki yazar ismi verilmiş, ratherlı kalıp var demonstrated ATTRIBUTED (to) 3-Cloze test sorusu I, hipotez thanks to CONCERNING Topluca hazırlıyorum. Yarım saat içinde diğerleri (tamamı) elinizde olur. [/QUOTE]
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel Sınavları
YÖKDİL - Yükseköğretim Kurumları Yabancı Dil Sınav
5 Mart 2017 YÖKDİL Sınavınız Nasıl Geçti? (Soru Tartışmaları)