Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Akademikpersonel.org
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Yeni mesajlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel Sınavları
YÖKDİL - Yükseköğretim Kurumları Yabancı Dil Sınav
5 Mart 2017 YÖKDİL Sınavınız Nasıl Geçti? (Soru Tartışmaları)
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Akademik Forum" data-source="post: 462919"><p>Güzel kardeşim, "persist" sözü bana ait. O zaman cevap vereyim. Zaten "who desire" değil "whose desire" will persist diyorum. Senin hasta olmana gerek yok. Canını sıkma, çünkü bilmediğim konuda konuşmam. Az sonra detaylıca gelecek zaten. Sonucumu da yazarım istersen açıklanınca. Keşke soru ve cevapları yazsalar da tartışmaya gerek kalmasa. Orijinal metni de bulduk. Biraz değiştirmişler. Kafalar netleşsin diye yazıyorum. En ufak tereddütüm yok. Sınavı 1 saat dolmadan bitirdim, kalan zamanda da hem kontrol ettim, hem de cevapları ezberlemeye çalıştım. Saat 13.00 sularında da 64 cevabı arkadaşlarımla paylaştım. Beklediğim puan 98,75. O da yorgunluktan. Son 28 yılın ortalaması (98+). 51 yaşındayım. İlk girdiğimde 1989'du. Aldığım not o zaman da 98 idi. Ama senin inanmana gerek yok.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Akademik Forum, post: 462919"] Güzel kardeşim, "persist" sözü bana ait. O zaman cevap vereyim. Zaten "who desire" değil "whose desire" will persist diyorum. Senin hasta olmana gerek yok. Canını sıkma, çünkü bilmediğim konuda konuşmam. Az sonra detaylıca gelecek zaten. Sonucumu da yazarım istersen açıklanınca. Keşke soru ve cevapları yazsalar da tartışmaya gerek kalmasa. Orijinal metni de bulduk. Biraz değiştirmişler. Kafalar netleşsin diye yazıyorum. En ufak tereddütüm yok. Sınavı 1 saat dolmadan bitirdim, kalan zamanda da hem kontrol ettim, hem de cevapları ezberlemeye çalıştım. Saat 13.00 sularında da 64 cevabı arkadaşlarımla paylaştım. Beklediğim puan 98,75. O da yorgunluktan. Son 28 yılın ortalaması (98+). 51 yaşındayım. İlk girdiğimde 1989'du. Aldığım not o zaman da 98 idi. Ama senin inanmana gerek yok. [/QUOTE]
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel Sınavları
YÖKDİL - Yükseköğretim Kurumları Yabancı Dil Sınav
5 Mart 2017 YÖKDİL Sınavınız Nasıl Geçti? (Soru Tartışmaları)