Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Akademikpersonel.org
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Yeni mesajlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel Sınavları
YÖKDİL - Yükseköğretim Kurumları Yabancı Dil Sınav
5 Mart 2017 YÖKDİL Sınavınız Nasıl Geçti? (Soru Tartışmaları)
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
Mesaj
<blockquote data-quote="Akademik Forum" data-source="post: 462941"><p><strong>Would be reduced</strong></p><p></p><p>The vegetarians are winning. Not only are they healthier than the rest of us, theyre saving the planet, one carrot at a timeor, more specifically, one fewer hamburger at a time. (Livestock is responsible for an estimated eighteen per cent of greenhouse gas; if everyone in the world became vegan, methane emissions would be reduced by twenty-four per cent by 2050.) But even as a plant-based diet becomes cool (guilt and peer pressure can be effective motivators), there will always be carnivores who wantwho needmeat (or chicken, preferably fried) to feel complete. Whats a forward-thinking vegetarian restaurant to do? John Fraser, the chef at Nix, a new such place in the Village, finds the joy in plants.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Akademik Forum, post: 462941"] [b]Would be reduced[/b] The vegetarians are winning. Not only are they healthier than the rest of us, theyre saving the planet, one carrot at a timeor, more specifically, one fewer hamburger at a time. (Livestock is responsible for an estimated eighteen per cent of greenhouse gas; if everyone in the world became vegan, methane emissions would be reduced by twenty-four per cent by 2050.) But even as a plant-based diet becomes cool (guilt and peer pressure can be effective motivators), there will always be carnivores who wantwho needmeat (or chicken, preferably fried) to feel complete. Whats a forward-thinking vegetarian restaurant to do? John Fraser, the chef at Nix, a new such place in the Village, finds the joy in plants. [/QUOTE]
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel Sınavları
YÖKDİL - Yükseköğretim Kurumları Yabancı Dil Sınav
5 Mart 2017 YÖKDİL Sınavınız Nasıl Geçti? (Soru Tartışmaları)
Üst