Normal
Avısamos groveFen bilimleri paragraf sorularında "Jaws and teeth of the human beings" ile ilgili parçada sorulardan birinin cevabında çene ve diş kemiklerinin daha yoğun olduğuna dikkat çekiliyordu sanki ve bu nedenle bozulmadan kaldıklarını ifade ediyordu. Yine aynı parçanın diğer sorusunda cevap beslenme alışkanlıkları ile ilgili korelasyondan bahsedilen şık olabilir gibi gelmişti bana. Son soruyu tam çıkaramıyorum ama onun cevabı da yöntem veya malzemelerin uzun bir süre boyunca pek değişmediğinin vurgulandığı seçenekti sanki.
Avısamos grove
Fen bilimleri paragraf sorularında "Jaws and teeth of the human beings" ile ilgili parçada sorulardan birinin cevabında çene ve diş kemiklerinin daha yoğun olduğuna dikkat çekiliyordu sanki ve bu nedenle bozulmadan kaldıklarını ifade ediyordu. Yine aynı parçanın diğer sorusunda cevap beslenme alışkanlıkları ile ilgili korelasyondan bahsedilen şık olabilir gibi gelmişti bana. Son soruyu tam çıkaramıyorum ama onun cevabı da yöntem veya malzemelerin uzun bir süre boyunca pek değişmediğinin vurgulandığı seçenekti sanki.