Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Akademikpersonel.org
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Yeni mesajlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel Sınavları
YÖKDİL - Yükseköğretim Kurumları Yabancı Dil Sınav
5 Mart 2017 YÖKDİL Sınavınız Nasıl Geçti? (Soru Tartışmaları)
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Akademik Forum" data-source="post: 464178"><p><strong>Sinav ücretleri eskiye gore cok cok fazla</strong></p><p></p><p>Devlet gelir mi elde ediyor diyen arkadasim, devlet tabii ki gelir elde ediyor. Eskiden sinav ucretleri (sadece dil degil hepsi icin soyluyorum) son derece makuldu. Eskiye kiyasla 3 kat daha artmis durumda. Sizin galiba ilk girisiniz, oncekilerle kiyaslayamiyorsunuz. Bu kadar yuksek sinav ucreti alinmamali bence</p><p></p><p><span style="color: grey">- - - Güncellendi - - -</span></p><p></p><p>Devlet gelir mi elde ediyor diyen arkadasim, devlet tabii ki gelir elde ediyor. Eskiden sinav ucretleri (sadece dil degil hepsi icin soyluyorum) son derece makuldu. Eskiye kiyasla 3 kat daha artmis durumda. Sizin galiba ilk girisiniz, oncekilerle kiyaslayamiyorsunuz. Bu kadar yuksek sinav ucreti alinmamali bence</p><p></p><p><span style="color: grey">- - - Güncellendi - - -</span></p><p></p><p></p><p></p><p>Sınav ücretlerinin yüksek olmasına ben de tepkiliyim tabi ki düşmesini isterim fakat bu başka bir konu. Ben tartışılan konu üzerine yorum yaptım.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Akademik Forum, post: 464178"] [b]Sinav ücretleri eskiye gore cok cok fazla[/b] Devlet gelir mi elde ediyor diyen arkadasim, devlet tabii ki gelir elde ediyor. Eskiden sinav ucretleri (sadece dil degil hepsi icin soyluyorum) son derece makuldu. Eskiye kiyasla 3 kat daha artmis durumda. Sizin galiba ilk girisiniz, oncekilerle kiyaslayamiyorsunuz. Bu kadar yuksek sinav ucreti alinmamali bence [COLOR="grey"]- - - Güncellendi - - -[/COLOR] Devlet gelir mi elde ediyor diyen arkadasim, devlet tabii ki gelir elde ediyor. Eskiden sinav ucretleri (sadece dil degil hepsi icin soyluyorum) son derece makuldu. Eskiye kiyasla 3 kat daha artmis durumda. Sizin galiba ilk girisiniz, oncekilerle kiyaslayamiyorsunuz. Bu kadar yuksek sinav ucreti alinmamali bence [COLOR="grey"]- - - Güncellendi - - -[/COLOR] Sınav ücretlerinin yüksek olmasına ben de tepkiliyim tabi ki düşmesini isterim fakat bu başka bir konu. Ben tartışılan konu üzerine yorum yaptım. [/QUOTE]
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel Sınavları
YÖKDİL - Yükseköğretim Kurumları Yabancı Dil Sınav
5 Mart 2017 YÖKDİL Sınavınız Nasıl Geçti? (Soru Tartışmaları)