Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Akademikpersonel.org
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Yeni mesajlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel Sınavları
YÖKDİL - Yükseköğretim Kurumları Yabancı Dil Sınav
5 Mart 2017 YÖKDİL Sınavınız Nasıl Geçti? (Soru Tartışmaları)
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="sinan1907" data-source="post: 464430" data-attributes="member: 6145"><p>Çalışmışsın doktor olmuşsun mühendis olmuşsun iş sahibi olmuşsun haketmişsin tamam. Doktor hemşire zaten sürekli ihtiyaç olduğu için neredeyse bütün mezunlar direkt iş sahibi o yüzden de adaletsizlik veya torpil durumu otomatikmen olmuyor zaten. Ama benim okuduğum bölümün ataması az diye o az kısmın da illa ki torpille mi yapılması lazım? Ya da adaletsiz ve hileli yollarla mı? Emekçi ile ekmekçiyi ayırt etmeden mi? Seninkisi bana dokunmayan yılan misali... Boş konuşuyorsun.</p><p>Evet doktor olsam iyiydi ama şu anki seçtiğim bölümün mezununa mademki ihtiyaç yok devletin bunu düzenlemesi lazım o zaman kardeşim. Her dağ başına bir tane fen edebiyat açmanın alemi yok. Pedagojik formasyon eğitiminde "eğitim programı ihtiyaca yönelik işgücü kaynağı oluşturmaya yönelik olarak hazırlanır" şeklinde öğretilmişti bize. Madem ihtiyaç yok niye fen edebiyat fakültesi var adım başı. Olmasaydı kazanamasaydık ya daha yükseğine uğraşırdık ya da vazgeçer meslek sahibi olurduk. Kaldıki benim bölüm 15 sene önce daha iyiydi bankaya falan girebiliyorduk şimdi yok.</p><p>Yani öyle ben yaptım oldu tarzı işlerle ancak ve ancak birilerinin emeği çalınır ki şu anda olan da bu...</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="sinan1907, post: 464430, member: 6145"] Çalışmışsın doktor olmuşsun mühendis olmuşsun iş sahibi olmuşsun haketmişsin tamam. Doktor hemşire zaten sürekli ihtiyaç olduğu için neredeyse bütün mezunlar direkt iş sahibi o yüzden de adaletsizlik veya torpil durumu otomatikmen olmuyor zaten. Ama benim okuduğum bölümün ataması az diye o az kısmın da illa ki torpille mi yapılması lazım? Ya da adaletsiz ve hileli yollarla mı? Emekçi ile ekmekçiyi ayırt etmeden mi? Seninkisi bana dokunmayan yılan misali... Boş konuşuyorsun. Evet doktor olsam iyiydi ama şu anki seçtiğim bölümün mezununa mademki ihtiyaç yok devletin bunu düzenlemesi lazım o zaman kardeşim. Her dağ başına bir tane fen edebiyat açmanın alemi yok. Pedagojik formasyon eğitiminde "eğitim programı ihtiyaca yönelik işgücü kaynağı oluşturmaya yönelik olarak hazırlanır" şeklinde öğretilmişti bize. Madem ihtiyaç yok niye fen edebiyat fakültesi var adım başı. Olmasaydı kazanamasaydık ya daha yükseğine uğraşırdık ya da vazgeçer meslek sahibi olurduk. Kaldıki benim bölüm 15 sene önce daha iyiydi bankaya falan girebiliyorduk şimdi yok. Yani öyle ben yaptım oldu tarzı işlerle ancak ve ancak birilerinin emeği çalınır ki şu anda olan da bu... [/QUOTE]
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel Sınavları
YÖKDİL - Yükseköğretim Kurumları Yabancı Dil Sınav
5 Mart 2017 YÖKDİL Sınavınız Nasıl Geçti? (Soru Tartışmaları)