Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Akademikpersonel.org
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Yeni mesajlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel Sınavları
YÖKDİL - Yükseköğretim Kurumları Yabancı Dil Sınav
5 Mart 2017 YÖKDİL Sınavınız Nasıl Geçti? (Soru Tartışmaları)
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="elkmuh46" data-source="post: 464434" data-attributes="member: 92858"><p>sana silah mı doğrulttular fen-edebiyat yaz diye kardeşim.tamamen senin kararın.devlet açar arkadaş her üniversite okuyan iş bulacak diye bir kanun yok.bu toplumun kültür seviyesini artıran bir durum.bizim fabrikada da var adamlar fen-edebiyat teknik eğitim mezunu.atanamamış ama oturup ağlamamış neden atanamıyorum diye.çalışmış uğraşmış burda tasarımcı olmuş.yani ezcümle benim güzel kardeşim devletin suçu1 ise senin 1000 o yüzden boşa yorma kendini olay sen istesen de istemesen de böyle.ya yazmayacaksın ya da başının çaresine bakacaksın.gelelim torpil mevzusuna.türkiyede cumhuriyet tarihinden itibaren torpil olmayan birtek sene,hükümet,devlet adamı vs vs göster bundan sonra maaşımı sana verim ben uğraşim sınavlarla.ama yok maalesef yok olamaz da.en iyisi sen geçmişi düşünme geleceğe dair hamleler yap.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="elkmuh46, post: 464434, member: 92858"] sana silah mı doğrulttular fen-edebiyat yaz diye kardeşim.tamamen senin kararın.devlet açar arkadaş her üniversite okuyan iş bulacak diye bir kanun yok.bu toplumun kültür seviyesini artıran bir durum.bizim fabrikada da var adamlar fen-edebiyat teknik eğitim mezunu.atanamamış ama oturup ağlamamış neden atanamıyorum diye.çalışmış uğraşmış burda tasarımcı olmuş.yani ezcümle benim güzel kardeşim devletin suçu1 ise senin 1000 o yüzden boşa yorma kendini olay sen istesen de istemesen de böyle.ya yazmayacaksın ya da başının çaresine bakacaksın.gelelim torpil mevzusuna.türkiyede cumhuriyet tarihinden itibaren torpil olmayan birtek sene,hükümet,devlet adamı vs vs göster bundan sonra maaşımı sana verim ben uğraşim sınavlarla.ama yok maalesef yok olamaz da.en iyisi sen geçmişi düşünme geleceğe dair hamleler yap. [/QUOTE]
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel Sınavları
YÖKDİL - Yükseköğretim Kurumları Yabancı Dil Sınav
5 Mart 2017 YÖKDİL Sınavınız Nasıl Geçti? (Soru Tartışmaları)