Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Akademikpersonel.org
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Yeni mesajlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel Sınavları
YÖKDİL - Yükseköğretim Kurumları Yabancı Dil Sınav
5 Mart 2017 YÖKDİL Sınavınız Nasıl Geçti? (Soru Tartışmaları)
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Akademik Forum" data-source="post: 464647"><p><strong>Bak şimdi</strong></p><p></p><p></p><p></p><p></p><p></p><p>Sınavda what is this? How old are you? Sormadilar. Sınava bu muameleyi yapmak komik. Sadece diyalog sorularının yerine geçen çeviri soruları sınavı kolay gibi gösterdi. Yds ye hazırlananlar için ortalama bir sınavda yds den bir tık aşağidaydi 50 alanlar 75-80 almayacak korkmayın en fazla baraja takılmaz 50 civarı not alanlar hepsi bu. Kimseye puan dağıtılmadı. Çalısanlar yapmıştır. Senin şu isyankar tavrun da sıktı vallaha. Bak simdi ben sana anlatayim madem oyle. Ben öss turkiye 620. Si olarak yuzde yuz bursla bir ozel unide okudum sonra okulumu birinci bitirip kpss ye girdim turkiye 12. Si oldum. Ögretmenlige atandım. Sonra saygın bir devlet universitesinde yuksek lisansa kabul edildim. Hayatim boyunca dgru dzgun ingilizce gormedim. Ama kendi kendime okuma gramer calismasi yaparak 2 ayda o kutsadginiz yds den 52.5 aldım. Bu yokdilden de 55-65 arasi bi not bekliyorum. Once sukredelim. Sonra calisalim kimseye camur atmayalim. Herkesin allah gonlune gire versin calistigi nispette.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Akademik Forum, post: 464647"] [b]Bak şimdi[/b] Sınavda what is this? How old are you? Sormadilar. Sınava bu muameleyi yapmak komik. Sadece diyalog sorularının yerine geçen çeviri soruları sınavı kolay gibi gösterdi. Yds ye hazırlananlar için ortalama bir sınavda yds den bir tık aşağidaydi 50 alanlar 75-80 almayacak korkmayın en fazla baraja takılmaz 50 civarı not alanlar hepsi bu. Kimseye puan dağıtılmadı. Çalısanlar yapmıştır. Senin şu isyankar tavrun da sıktı vallaha. Bak simdi ben sana anlatayim madem oyle. Ben öss turkiye 620. Si olarak yuzde yuz bursla bir ozel unide okudum sonra okulumu birinci bitirip kpss ye girdim turkiye 12. Si oldum. Ögretmenlige atandım. Sonra saygın bir devlet universitesinde yuksek lisansa kabul edildim. Hayatim boyunca dgru dzgun ingilizce gormedim. Ama kendi kendime okuma gramer calismasi yaparak 2 ayda o kutsadginiz yds den 52.5 aldım. Bu yokdilden de 55-65 arasi bi not bekliyorum. Once sukredelim. Sonra calisalim kimseye camur atmayalim. Herkesin allah gonlune gire versin calistigi nispette. [/QUOTE]
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel Sınavları
YÖKDİL - Yükseköğretim Kurumları Yabancı Dil Sınav
5 Mart 2017 YÖKDİL Sınavınız Nasıl Geçti? (Soru Tartışmaları)