Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Akademikpersonel.org
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Yeni mesajlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel Sınavları
IELTS - International English Language Testing Sys
5 Sınavdır Olumsuz / İELTS Son Çare Tavsiyelerinizi İstiyorum
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="epsilon55" data-source="post: 239623" data-attributes="member: 56605"><p>Yazdığım mesaj niye silindi anlamadım?</p><p>Moderator onayından kurtulmak için belirli bir mesaj sayısını mı geçmek gerekiyor?</p><p></p><p>Elimdeki kitapları yazmıştım, ielts dışında gramer gibi konular için ek kitap almamayı düşünüyorum diyordum ama burada adı geçen bir kaç kitabı da inceleyip zamanla karar vereceğim. Şu an ki planım grameri grammer in use 1-2 kitapları ve yds sınav stratejileri gramer kitabından uzaktanyds videoları ile baştan alıp, IELTS Exam ve Ted siteleri ile dinleme kelime bilgisi geliştirip hızlı bir şekilde tumer altas sitesine başlamak olacak gibi. Hala merak ettiğim ielts sınavı için özel hazırlanmış kelimeler gibi bir kaynak var mı? Yoksa irem yayıncılığın yds sözlüğüne devam edeceğim. Kitapları çalışırken de gelişir inşaAllah kelime haznesi...</p><p></p><p>Bana ieltsden 4 puan yetiyor, merak ettiğim şey bir arkadaş demişti, 2 yıl denkliği var ama ösym yds denkliği olarak kabul edince sanki ydsyi geçmiş gibi 5 yıl geçerlilik hakkını elde ediyorsun. Yani bu 2 yıl ieltsle yurtdışı gibi yerlerde 2 yıl, ösymden yds denkliği alınca 5 yıl boyunca tusa girebilirsin demişti. Bu konuda bilgisi olan?</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="epsilon55, post: 239623, member: 56605"] Yazdığım mesaj niye silindi anlamadım? Moderator onayından kurtulmak için belirli bir mesaj sayısını mı geçmek gerekiyor? Elimdeki kitapları yazmıştım, ielts dışında gramer gibi konular için ek kitap almamayı düşünüyorum diyordum ama burada adı geçen bir kaç kitabı da inceleyip zamanla karar vereceğim. Şu an ki planım grameri grammer in use 1-2 kitapları ve yds sınav stratejileri gramer kitabından uzaktanyds videoları ile baştan alıp, IELTS Exam ve Ted siteleri ile dinleme kelime bilgisi geliştirip hızlı bir şekilde tumer altas sitesine başlamak olacak gibi. Hala merak ettiğim ielts sınavı için özel hazırlanmış kelimeler gibi bir kaynak var mı? Yoksa irem yayıncılığın yds sözlüğüne devam edeceğim. Kitapları çalışırken de gelişir inşaAllah kelime haznesi... Bana ieltsden 4 puan yetiyor, merak ettiğim şey bir arkadaş demişti, 2 yıl denkliği var ama ösym yds denkliği olarak kabul edince sanki ydsyi geçmiş gibi 5 yıl geçerlilik hakkını elde ediyorsun. Yani bu 2 yıl ieltsle yurtdışı gibi yerlerde 2 yıl, ösymden yds denkliği alınca 5 yıl boyunca tusa girebilirsin demişti. Bu konuda bilgisi olan? [/QUOTE]
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel Sınavları
IELTS - International English Language Testing Sys
5 Sınavdır Olumsuz / İELTS Son Çare Tavsiyelerinizi İstiyorum