Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Akademikpersonel.org
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Yeni mesajlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
Lisansüstü Eğitim Programları
Doktora Eğitimi
5 yıllık doktora diplomam iptal oldu
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="ege2008" data-source="post: 474552" data-attributes="member: 59882"><p>Değerli arkadaşlar 2006 yılında doktoraya başladım. Doktoraya girdikten sonra üniversite yeterlilik dil puanını yükseltti ve buna eski öğrenciler olarak dava açtık. 2010 yılında yürütmeyi durdurma kararı ile yeterlilik sınavına girdim. Aynı yıl davayı kazandım ve 2012 de mezun oldum. 2016 yılında danıştay idare mahkemesinin kararını bozdu. Karar düzeltme verdik sonuç yine aynıydı ve son olarak yerel mahkemede karara uydu... İdarede doktora diplomamı iptal etti. 5 yıldır doktor ünvanı ile çalışan bir akademisyen olarak bütün emeklerim boşa gitti resmen yıkıldım... Sizlerin önerilerinizi almak isterim şimdiden teşekkürler</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ege2008, post: 474552, member: 59882"] Değerli arkadaşlar 2006 yılında doktoraya başladım. Doktoraya girdikten sonra üniversite yeterlilik dil puanını yükseltti ve buna eski öğrenciler olarak dava açtık. 2010 yılında yürütmeyi durdurma kararı ile yeterlilik sınavına girdim. Aynı yıl davayı kazandım ve 2012 de mezun oldum. 2016 yılında danıştay idare mahkemesinin kararını bozdu. Karar düzeltme verdik sonuç yine aynıydı ve son olarak yerel mahkemede karara uydu... İdarede doktora diplomamı iptal etti. 5 yıldır doktor ünvanı ile çalışan bir akademisyen olarak bütün emeklerim boşa gitti resmen yıkıldım... Sizlerin önerilerinizi almak isterim şimdiden teşekkürler [/QUOTE]
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Lisansüstü Eğitim Programları
Doktora Eğitimi
5 yıllık doktora diplomam iptal oldu