50/d Kadrodan İstifa Ederek KPSS iLe Atanmak

fizikçigizem

Öğrenci
Şu anda bir devlet üniversitesinin 50d kadrosuna araştırma görevlisi olarak atanmaya hak kazandım.Ancak bu sene kpssden de gayet iyi puanlar aldım.Sorum şu :Eğer şimdi üniversitede başlarsam 2012 kpss puanımla tercih yapıp birkaç ay sonra atanırsam istifamı verirken ve yeni kurumumda işe başlarken karşı gelen bir yasayla karşılaşır mıyım?sorun olur mu?lütfen bana yardımcı olun bu konuda bir açıklama bulamadım.

redrima

Öğrenci
acil cevap

2003 2006 yılları arasında 50 - D kadrosunda 3 yıl ar gör olarak görev yaptım
şimdi öğretmen atamalarında açıktan atama yoluyla başvuru yapabilir miyim
yardımcı olursanız sevinecem

irmcskn

Ordinaryüs Profesör Doktor
2003 2006 yılları arasında 50 - D kadrosunda 3 yıl ar gör olarak görev yaptım
şimdi öğretmen atamalarında açıktan atama yoluyla başvuru yapabilir miyim
yardımcı olursanız sevinecem

Kurumlar aras gecıs kaldırılmasa bıle 50d sözlesmelı kadro gecıcı oldugu ıcın yıne atamanız olmazdı.

A

Akademik Forum

Guest
Merhaba 50 d kadrosu ile araştırma görevlisi iken kpss puanı ile atandık diyelim üninin muhafakiyet vermesi gerekir mi atandığımız gün istifa edip öğretmenliğe başlayabilirmiyiz. Nasıl bir yol izlememiz gerekir şimdiden teşekkürler..

Nazmi

Akademikpersonel.org
Yönetici
Merhaba 50 d kadrosu ile araştırma görevlisi iken kpss puanı ile atandık diyelim üninin muhafakiyet vermesi gerekir mi atandığımız gün istifa edip öğretmenliğe başlayabilirmiyiz. Nasıl bir yol izlememiz gerekir şimdiden teşekkürler..

Atandığınız gün istifa edip başvurabilirsiniz bekleme süresi de yoktur, muvafakata da gerek yoktur.

A

Akademik Forum

Guest
33 a oyp kapsamında atanıp senet ımzalamazsak kpss puanıyla devlete gecebılyor muyuz peki

A

Akademik Forum

Guest
50 d arastirma gorevlisiydim kpss ye girdim simdi istifa ettim ilisigim kesildi tercih yaparken (ogretmenlik) aciktan atamaya basvuruyoruz degil mi agustos 15 itibariyle ilisigim kesildi eyluldeki tercihlere basvurabilirim degil mi

Nazmi

Akademikpersonel.org
Yönetici
50 d arastirma gorevlisiydim kpss ye girdim simdi istifa ettim ilisigim kesildi tercih yaparken (ogretmenlik) aciktan atamaya basvuruyoruz degil mi agustos 15 itibariyle ilisigim kesildi eyluldeki tercihlere basvurabilirim degil mi
Başvurabilirsiniz şu anda sizi bağlayan bir şey yok zaten hala kadroda olsanız da başvurabilirdinzi istifaya gerek yok.

A

Akademik Forum

Guest
kpss-akademisyenik

merhaba çok önemli bir sorunun cevabını almak istiyorum yardımcı olursanız. Ben bu yıl araştırma görevlisi olsam ve bir kaç ay sonra kpss atamaları için başvuruda bulunup atanabilir miyim? Ve atandığımı gördüğümde arş. görevliliğinden istifa etme yetkim var mı ? lütfen cevaplar mısınızzz

muzgor

Öğrenci
misafir arkadaşın sorusunu cevaplayacak olan var mı arkadaşlarrr ? :))
sen hemen arş gör ol, hazır ortada da kalmamış olursun memuriyete kadar ;)
Not: Asıl memleket meselemiz = eğitim