50/d kadroları hakkında bilinmezlikler

Efsun.

Öğrenci
merhaba arkadaslar
ben yukseklisans yapiyor olmak sarti tasiyan bir 50/d kadrosu kazandim.
kazandigim yerde yukseklisans ve doktora yok.
ben simdi gelis gidis mi yapacagim yoksa yukseklisansimin oldugu yerde mi gorev alacagim?
bu birinci sorum

ikinci sorum,
yukseklisansi baştan mi yapacagim?

ücüncü sorum ise,
ben yukseklisansa basladigim siralarda ayni anda 2 yukseklisans yapmak yasak degildi. ben once biyeri kazandim sonra baska biyeri kazaninca oncekini biraktim ama kaydimi sildirmedim. gorevlendirme yapilirken ayagima dolanir mi problem olusturur mu?

simdiden tesekkur ederim

A

Akademik Forum

Guest
1.cevap üniversitenin insiyatifine bağlıdır. Çok ücra bir yerdeyse görevlendirme de yapabilir.
2.cevap aynı bölümde yapacaksanız aynı alanda olacaksa sizden yatay geçiş isterler muhtemelen baştan başlamazsınız. YOK kadrolarından bahsediyorsanız ne olacağı hiç belli değil.
3.cevap kaydınız silinmediyse öndeğerlendirmeye hangi öğrenci belgesini gönderdiyseniz onu dikkate alırlar

A

Akademik Forum

Guest
Hocam merhaba. Ben de böyle bir durumdayım, başvuracağım üniversitede ne doktora ne de YL var. Onlar da YL yapıyor olmak şartı koymuşlar. Benim şu an YL yaptığım üniye git gel yaparak bitirmem mümkün değil, çünkü hocalar hiç yardımcı olmuyorlar bu konuda. Diyelim ben YL yapıyor olmak şartı ile YL ve doktorası olmayan bir okula 50d ile atandım. Onlar da bana git gel yap dediler, ve git gel ile yüksek lisansımı bitiremedim ve başarısız oldum. Bu durumda ne olur? Kadrom silinir mi?

Görevlendirme olacağını sanmıyorum, ben şu an iyi bir okulda YL yapıyorum. Şu an kadro açılsa puanlarım asla burada çalışmaya yetmez. YL yaptığım okul neden burada çalışmam için bana izin versin ki? Atandığım okul kabul etse bile YL yapacağım okulun kabul edeceğini hiç sanmıyorum.