50-D Kadrosu ve Görevlendirme

a_field

Öğrenci
Merhabalar. Yakın zamanda 50-d olan bir araştırma görevlisi kadrosuna başvurdum. Şu anda başka bir üniversitede yüksek lisans eğitimimi sürdürmekteyim. Başvurduğum üniversitede yüksek lisans ve doktora programı yok .Kadroya yerleşirsem şu anda yüksek lisans yaptığım üniversitede görevlendirme alabilir miyim ? Görevlendirme söz konusu olursa mecburi hizmet zorunluluğu olacak mı ? Yoksa yüksek lisans-doktora yaparken git gel mi yapacağım ? Şimdiden teşekkürler.

hbs

Öğrenci
Merhabalar. Yakın zamanda 50-d olan bir araştırma görevlisi kadrosuna başvurdum. Şu anda başka bir üniversitede yüksek lisans eğitimimi sürdürmekteyim. Başvurduğum üniversitede yüksek lisans ve doktora programı yok .Kadroya yerleşirsem şu anda yüksek lisans yaptığım üniversitede görevlendirme alabilir miyim ? Görevlendirme söz konusu olursa mecburi hizmet zorunluluğu olacak mı ? Yoksa yüksek lisans-doktora yaparken git gel mi yapacağım ? Şimdiden teşekkürler.

şubat ayında İHTİSASLAŞTIRILIŞ ÖYP atamasında atandım; atandığım okulda ise bölümüm dahi yok :) yl tez aşamasında olduğum için görevlendirme talebinde bulunmadım ki kabul de edilmiyor zaten tez aşamasında olanların görevlendirme talebi ama benimle beraber atanıp ders aşamasında olan arkadaşlar önce 39 ile daha sonra 35 ile görevlendirme aldılar, bölüm olmadığı için okul sıkıntı çıkarmadı.. ben git-gel yaparak devam ediyorum ve bulunduğum okulda, başka okullarda doktora yapıp git-gel ile devam eden başka kişiler de mevcut! mecburi hizmeti tabiki okullar şart koşuyor çünkü garantiye alması lazım ama her sene sistemde değişiklikler oluyor bence bu konuları da fazla düşünme, atanmaya bak ;) inşallah güzel sonuç alırsın

S

Seymaaa500

Guest
50d görevlendirme

Benimde güvenlik soruşturmam devam ediyor, 50d kadrosu ve kazandığım okulda henüz bölüm açık değil ve ben başka şehirde yüksek lisans yapıyorum ders asamasindayim . Görevlendirme yapılsa senet yapılamaz , e okul da kimse YÖK ama görevlendirilmezse ben okuldakine yapacağım ki . Kimse yok sanırım herkes görevlendirilmiş .

T

Tkk

Guest
50 d

Ben yüksek lisans tez aşamasındayım. 50d kadrosu ile bir üniversiteyi kazandım. 1-2 ay sonra tezimi vermeyi planlıyorum. (muhtemelen güvenlik soruşturması içinde olacak). Üniversiteyi aradığımda yüksek lisansım bittiği an ilişiğimin kesileceğini ilettiler. Yani göreve başlamadan ilişiğim mi kesilecek? Doktoraya başvuru yapabilmem için bir sürem olacak mı?
Diyelimki azami sürem(2019 haziran) dolana kadar tezimi vermeyi uzattım. Doktora proğramları eylül ayı içinde açıldığından benim yine ilişiğim kesilecek mi? Bilgilendirebilirseniz çok sevinirim.