50d Araştırma Görevlisi Burs ve Geliştirme Ödeneği?

tsubasaugur

Öğrenci
Arkadaşlar benim iki sorum olacak,

1) 50d Araştırma Görevlisi KYK bursu ya da herhangi başka bir burs alabilirmi?

2) Geliştirme Ödeneği hangi üniversitelerde var ve ne kadar ücret ödeniyor,bunu nasıl öğrenebilirim? Örneğin Sakarya Üniversitesinde geliştirme ödeneği sanırım yokmuş.

Nazmi

Akademikpersonel.org
Yönetici
Arkadaşlar benim iki sorum olacak,

1) 50d Araştırma Görevlisi KYK bursu ya da herhangi başka bir burs alabilirmi?

2) Geliştirme Ödeneği hangi üniversitelerde var ve ne kadar ücret ödeniyor,bunu nasıl öğrenebilirim? Örneğin Sakarya Üniversitesinde geliştirme ödeneği sanırım yokmuş.
KYK bursu alamazsınız,çünkü emekli sandığına bağlı oluyorsunuz ayrıca 3.400 tl kadar maaş alacağınızı düşünürsek de başka hiç bir kurum da burs vermeyecektir :)

Sakaryada geliştirme yok BURADAN oranlara bakabilirsiniz orada bulunan illerde ödenek var demektir.

A

Akademik Forum1

Guest
Ben su an yuksek lisans yapiyorum. Acaba arastirma gorevlisi kadrolarina cari alim basvurusu ne zaman ? Temmuzda mi?

tsubasaugur

Öğrenci
cevabınız için teşekkür ederim Nazmi hocam ama verdiğiniz linkteki dosyada "Geliştirme Ödeneği Cetveli" başlığı adı altında Sakarya için büyükşehirde %15 olmak üzere diğer ilçelerde de belli oranlarda geliştirme ödeneği verileceği yazıyor,bir göz atabilirsiniz isterseniz.

Son düzenleme:

Nazmi

Akademikpersonel.org
Yönetici
cevabınız için teşekkür ederim Nazmi hocam ama verdiğiniz linkteki dosyada "Geliştirme Ödeneği Cetveli" başlığı adı altında Sakarya için büyükşehirde %15 olmak üzere diğer illerde de belli oranlarda geliştirme ödeneği verileceği yazıyor,bir göz atabilirsiniz isterseniz.
Hocam pardon, karıştırmışım evet şimdi baktım 83 tl'lik bir ödenek var sakarya üni.de.

seyyah_real

Öğrenci
Merhaba Hocalarım Geliştirme Ödeneğini bordroda ayrı bir kalem olarak görmemiz gerekmiyor mu acaba? Bordroda göremedim de kaldırıldı mı acaba yoksa maaşa direk mi dahil ediyorlar tek kalemde ?