öyp başvurusu yaparken 2006 üds notumu yazdım 63 idi.. fakat 2007 kpds 66 imiş ve be onu unutmuşum.. eğer kazanırsam kpds puanımı göstererek kurs almama şansım var mı acaba??????
Merhaba arkadaşlar ben de şuan yüksek lisans yaptığım bölümü öyp ile kazandm fakat dil puanım 65 altı. Simdi dil kursuna gidicem evet ama yüksek lisansıma devam edebilecek miyim? Bu konuda bilgisi olan bana bir açıklama yapabilrse çok memnun olurum.
evet tez dönemindeyim oh be içim rahatladı çok teşekkürler. peki birsey daha soracağım öyp bize ödenek veriyormus ya yl ve dktra içn peki bu ne demek oluyor? yl harc parası yatırma zamanı gelince onu biz yatırıyoruz sanırım onu ödemeleri anlamına mı geliyor yoksa?
dil puanı>65 olanlar kendi imkanlarıyla ingilizcesini geliştirmek için dil kursuna gitse bunu belgelendirse ÖYP ödeneklerinden bunu karşılayabilir mi?
arkadaşlar benim dil puanım 63.75 şimdi dil eğitimi almam gerekiyor 6 ay peki hangi üniversiteler dil eğitimi veriyor bilgisi olan varsa paylaşırsanız sevinirim