Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Akademikpersonel.org
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Yeni mesajlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel Sınavları
YÖKDİL - Yükseköğretim Kurumları Yabancı Dil Sınav
9 temmuz 2017 YÖKDİL Sınavınız Nasıl Geçti
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Eylül25" data-source="post: 474169"><p><strong>Gözetmenlerin işlevsizliği</strong></p><p></p><p>Arkadaşlar, size rahatsız olduğum bir durumdan bahsetmek istiyorum. Önümde oturan kişi sınavın başından en son dakikasına kadar sürekli hareket etti (kesinlikle normal hareketler değildi) ve yan tarafındaki sırada oturan arkadaşların kağıtlarıyla birlikte benim kağıdıma da bakmaya çalıştı. Hatta kaç kez arkasını dönüp baktı bana. Bu durumu sınav esnasında gözetmenler farketti ancak bir müdahalede bulunmadılar. Sınav sonunda bilerek en son ben ayrıldım sınıftan ve sordum neden müdahale etmediklerini. Erkek olan gözetmenin verdiği cevap çok komikti. Hareket ediyor diye uyaramazdım ki dedi! Bayan olan gözetmen ise durumun farkında olduklarını kabul etti. Ama ikisi de kaçamak cevap verdiler. Sınavda konsantrasyonum pek çok kez dağıldı ve çoğu soruyu iki kez okumak zorunda kaldım. Buraya yazmanın bir faydası olmayacağını biliyorum ama içime dert oldu sizinle de paylaşmak istedim.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Eylül25, post: 474169"] [b]Gözetmenlerin işlevsizliği[/b] Arkadaşlar, size rahatsız olduğum bir durumdan bahsetmek istiyorum. Önümde oturan kişi sınavın başından en son dakikasına kadar sürekli hareket etti (kesinlikle normal hareketler değildi) ve yan tarafındaki sırada oturan arkadaşların kağıtlarıyla birlikte benim kağıdıma da bakmaya çalıştı. Hatta kaç kez arkasını dönüp baktı bana. Bu durumu sınav esnasında gözetmenler farketti ancak bir müdahalede bulunmadılar. Sınav sonunda bilerek en son ben ayrıldım sınıftan ve sordum neden müdahale etmediklerini. Erkek olan gözetmenin verdiği cevap çok komikti. Hareket ediyor diye uyaramazdım ki dedi! Bayan olan gözetmen ise durumun farkında olduklarını kabul etti. Ama ikisi de kaçamak cevap verdiler. Sınavda konsantrasyonum pek çok kez dağıldı ve çoğu soruyu iki kez okumak zorunda kaldım. Buraya yazmanın bir faydası olmayacağını biliyorum ama içime dert oldu sizinle de paylaşmak istedim. [/QUOTE]
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel Sınavları
YÖKDİL - Yükseköğretim Kurumları Yabancı Dil Sınav
9 temmuz 2017 YÖKDİL Sınavınız Nasıl Geçti