Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Akademikpersonel.org
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Yeni mesajlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
ÖYP / Öğretim Üyesi Yetiştirme Programı
ÖYP Puanı
Açıklanan Son Sınavlarla Birlikte ÖYP Puanınız Kaç Oldu?
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="tarihçinihal" data-source="post: 95889" data-attributes="member: 5809"><p>Tarihçiyim puanım 83.17.Ayrıca bu okul ortalamalarına takmış arkadaşlara söylüyorum.Eğer okul ortalamaları düşürülürse ne olur hiç düşündünüz mü?Bu sistemde en önemli olan şeyin alan bilgisi olması gerektiğini biliyoruz.Bunu devre dışı bırakırsak akademisyen olacak insanların gelecekleri yerleri ne kadar hak ettiklerini ve ne kadar başarılı olabileceklerini de düşünmek lazım.Okul ortalaması azaltılırsa bu sistem kpss'den farklı birşey olmayacak.Lisans döneminde hiç çaba göstermeyenler iki sınava girip akademisyen olacak. Bazı üniversitelerde yüksek notlar kullanılmış diye bu durumu tüm üniversitelere mal etmek yanlış oluyor.Bence bu sistem gayet iyi, en azında bir alan bilgisi sınavı getirilene kadar....</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="tarihçinihal, post: 95889, member: 5809"] Tarihçiyim puanım 83.17.Ayrıca bu okul ortalamalarına takmış arkadaşlara söylüyorum.Eğer okul ortalamaları düşürülürse ne olur hiç düşündünüz mü?Bu sistemde en önemli olan şeyin alan bilgisi olması gerektiğini biliyoruz.Bunu devre dışı bırakırsak akademisyen olacak insanların gelecekleri yerleri ne kadar hak ettiklerini ve ne kadar başarılı olabileceklerini de düşünmek lazım.Okul ortalaması azaltılırsa bu sistem kpss'den farklı birşey olmayacak.Lisans döneminde hiç çaba göstermeyenler iki sınava girip akademisyen olacak. Bazı üniversitelerde yüksek notlar kullanılmış diye bu durumu tüm üniversitelere mal etmek yanlış oluyor.Bence bu sistem gayet iyi, en azında bir alan bilgisi sınavı getirilene kadar.... [/QUOTE]
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
ÖYP / Öğretim Üyesi Yetiştirme Programı
ÖYP Puanı
Açıklanan Son Sınavlarla Birlikte ÖYP Puanınız Kaç Oldu?