arakdaşlar ben bu formda aktif olarak bir yazı paylaşmıyorum fakat düzenli olarak takip ediyorum. Çünkü bu konularda benden tecrübeli çok sayıda arkadaşlarım hocalarım mevcut. onlardan mümkün olduğu sürece bu konuda yardımcı olmalarını istiyorum. Dün akşam araştırma görevlisi kadrosuna baş vurduğum bir. ünv. ön değerlendirme sonuçları açıklandı. listede sadedce 3 kişi var ve sınava uygun olduğu yazıyor. Fakat bu 3 kişinin ön değerlendirme puanları benden 10 -12 puan aşağıda. İşin ilgiç kısmı ben bu ünv. başvuru evraklarını eksiksiz olarak ayarlarken personel daire başkanlığın ve fakulte sekreteri ile hangi evraklaı onaylatacağımı ve hangisi olması gerektiğine sordum (bu tel görüşmem 2-3 kere oldu). ales yds ve nüfus cüzdan fotokopisini onaylatmamı istediler. ben bunları noterden onaylattım. başvuru şartlarınıda karşılıyorum. gönderdiğim evraklar hepsi onaylı sadece öğrenci belgesi ve askerlik belgesi e devletten aldığım için onaylatmadım (ilanda da yazmışlar bunlar e devletten kabul edilecek diye). Sonra tüm evrakları kaç kez kontrol ettiğimi bilmiyorum artık ve ptt kargo ile yolladım. Son başvuru gününden 6 gün önce ellerine ulaşmış bunu ptt den öğrendim. Ama gel gelelim ön değerlendirmede ismim yok. neden elediler, nasıl elediler bunlar yazmıyor. bana daha inanılmaz gelen fakulte sekreteri ile son görüşmemde bana ales ve yds puanlarımı sorudu ve yüksek lisansımla ilgi sorular sordu ve ilana uygunsun dedi. Şuan hafta sonu olduğu için hiç bir şey yapamıyorum. tek bildiğim ve yardım alabileceğim yer burası olduğu için yazdım. bu konuda tecrübeli hocalarımdan bana yardımcı olursa sevinirim. Çok teşekür ederim ve yazım baya uzun oldu artık kusura bakmayın konuya hakim olmanız için ayrıntılı yazdım.
Not: gerekirse ün. ismi ve puanlarımı felen söyleyebilirim.
Not: gerekirse ün. ismi ve puanlarımı felen söyleyebilirim.