merhabalar; 2014 yılı yüksek lisans kayıt tarihim. yönetmelik değişikliği sonrasında internetten yaptığım araştırmalar neticesinde YÖK ün görüşleri doğrultusunda sürelerin başlangıç tarihi 2016/2017 güz yarı yılı olduğu görüyorum. ancak üniversite yönetmeliğinde ders aşamasındakiler ve tez aşamasındakiler olarak ayırım yapıldı. ve tez aşamasındakilere 4 dönem verildi. şimdi YÖK ün görüşleri çerçevesinde 2 dönem daha hakkım var iken yönetmelik ile bu sürenin kısaldığını düşünüyorum. Tez savunmasına girdim ancak sürenin kısa olması sebebiyle düzeltme aldım düzeltmeleri yapamadım. Benimle aynı tarihte yani 2014 yılında kayıt tarihi olan kişilerin ise üniversitenin yönetmeliğine rağmen hala kayıtlarının devam ettiğini düşünüyorum. Sonuç olarak benimle aynı durumda olan arkadaşlar bu durumu yorumlamak için sizden yardım talep ediyorum.
Bana yönetmeliğe göre yanıt verdiklerinden sürem kısaldığı için yeterince hazırlanamadım, ancak benimle aynı konumda olan kişilerin hala devam ettiği ihtimaline binaen dava açmayı düşünüyorum. Şu an savunmaya girdiğim için (tarafıma verilen bilgi bu yönde savunmaya girdiniz artık yapılacak bir şey yok) süre bağlamında hakkım olsa dahi muhtemelen ilişiğim kesildi. Dilekçe ile başvurdum sonucunu bekliyorum.
Konu hakkında yorumlarınızı bekliyorum.Kolaylıklar
Bana yönetmeliğe göre yanıt verdiklerinden sürem kısaldığı için yeterince hazırlanamadım, ancak benimle aynı konumda olan kişilerin hala devam ettiği ihtimaline binaen dava açmayı düşünüyorum. Şu an savunmaya girdiğim için (tarafıma verilen bilgi bu yönde savunmaya girdiniz artık yapılacak bir şey yok) süre bağlamında hakkım olsa dahi muhtemelen ilişiğim kesildi. Dilekçe ile başvurdum sonucunu bekliyorum.
Konu hakkında yorumlarınızı bekliyorum.Kolaylıklar