Merhabalar değerli arkadaşlar ben şu an bir üniv ye araştırma görevlisi olmak için başvurdum ama askerlik sorunu beni yiyip bitiriyor. Durumum şu; 2014 yılından beri yüksek lisanstayım tecilimi yeni yeniletmeye gittim bana büyük ihtimalle önümüzdeki mart ayına kadar tecil ettirebileceğim söylendi-kesin bir durum yok üniv.den her gün control ediyorum sistem üzerinden. Eğer marta kadar bitirirsem de + 1-ki bitirip bitiremeyeceğim belli değil.. Daha yeni başvurdum araş.görevlisi ilanına diploma notum 3.54 alesim 75 e ydsm 92.5 her şey iyi hoş da askerlik yüzünden beni almazlar (?) diye düşünüyorum. Şu andaki tecilim e devletten 7 kasım 2017 gösteriyor. Kilom da var şu an askerlik için kesinlikle elverişli değilim şu an, nasıl bir yol izlemeliyim arkadaşlar birkaç güne ön değerlendirme / sınav olacak. Tecilimi kontrol edip bu adamı almayalım derler mi? Hemen bir şey yapmalıyım. Lütfen önerilerinizi esirgemeyin.
- - - Güncellendi - - -
Update: Arkadaşlar sınıflandırılmış yükümlü diyor e devlette ne yapmalıyım deliricem
- - - Güncellendi - - -
Update: Arkadaşlar sınıflandırılmış yükümlü diyor e devlette ne yapmalıyım deliricem