Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Akademikpersonel.org
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Yeni mesajlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel
Akademik Personel Atama Kriterleri ve Yönetmelikle
Akademik Personel Atamasında Güvenlik Soruşturması
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="mehmet.yilmaz" data-source="post: 461086" data-attributes="member: 96741"><p>arkadaşlar bence işlemler denildiği kadar uzun sürmüyo.Ayın 17sinde belgeleri çukurovaya teslim ettim 18inde rektörlük onay yazısı çıkarıp istanbul valiliğine güvenlik soruşturması için belgeleri yollamış(Tabi burda yüksekokul sekreterinin süreç hızlandırmada katkısı çok büyük oldu).geçen hafta valiliği aradığımda belgelerin 19unda geldiğini aynı gün dosya işleme alınarak il emniyete sevk edildiğini söylediler.Bana öyle geliyo ki belgeler il ve ilçe emniyette çok takılıyo hiç bir şekilde bilgide vermiyorlar.</p><p>Dipnot:Emniyette çalışan avukat arkadasım ağustos ayında emniyetin kendi bünyesine avukat alındığını onların dahi soruşturmalarının hala sonuçlanmadığını söyledi...</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="mehmet.yilmaz, post: 461086, member: 96741"] arkadaşlar bence işlemler denildiği kadar uzun sürmüyo.Ayın 17sinde belgeleri çukurovaya teslim ettim 18inde rektörlük onay yazısı çıkarıp istanbul valiliğine güvenlik soruşturması için belgeleri yollamış(Tabi burda yüksekokul sekreterinin süreç hızlandırmada katkısı çok büyük oldu).geçen hafta valiliği aradığımda belgelerin 19unda geldiğini aynı gün dosya işleme alınarak il emniyete sevk edildiğini söylediler.Bana öyle geliyo ki belgeler il ve ilçe emniyette çok takılıyo hiç bir şekilde bilgide vermiyorlar. Dipnot:Emniyette çalışan avukat arkadasım ağustos ayında emniyetin kendi bünyesine avukat alındığını onların dahi soruşturmalarının hala sonuçlanmadığını söyledi... [/QUOTE]
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel
Akademik Personel Atama Kriterleri ve Yönetmelikle
Akademik Personel Atamasında Güvenlik Soruşturması