Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Akademikpersonel.org
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Yeni mesajlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel
Akademik Personel Atama Kriterleri ve Yönetmelikle
Akademik Personel Atamasında Güvenlik Soruşturması
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Akademik Forum" data-source="post: 464977"><p>benim güvenlik soruşturması ve arşiv araştırması formunu üniversite aralıkta aldı aralıktan beri bekliyordum. Şubatta çağırdılar istenilen evrakları mail attılar bende güvenlik soruşturmam bitti sandım ancak daha sonra güvenlik soruşturmasının bitmediğini ama taahhütnameye imza atararak başlayabileceğimi söylediler. Sonra imzayı attık evrakları teslim ederken personel daire başkanlığındaki görevli ''aaa 36ohalkhk'' dedi sgk çıkış ekran görüntüsünde daha sonra sizi alamayız kusura bakmayın dediler. Ailemle gitmiştik epey rencide olduk. Halbuki sicilim temiz hiç bi bağlantım yok. Daha sonra tamam o zaman güvenlik soruşturmasını bekleriz dedik. Görevli güvenlik soruşturmasından geçseniz bile almayaağız sizi dedi. Bende bunun yazılı olarak bildirilmesi gerektiğini söyledim ancak öyle bişe yapamayız talimat var dediler. Zaten 3 ay çalıştım 2 ay maaş alamadım üniversite kapandı. İlanı yöksis te görmüştüm bilmiyordum fetöyle bağlantısı olduğunu ama olan oldu zaten..şu çok ilginç ama 36ohalkhk çıkış koduna sahip 5 kişi hem devlet hemde özel üniversitelerde güvenlik soruşturmaları bile bitmeden akademisyen oldular...dilekçe yazdık üniversiteye ve yök e cevap gelmedi. Güvenlik soruşturmam şuan nerede bitti mi bitmedi mi bilmiyorum güvenlik soruşturmasından %100 geçeceğime eminim zaten hakkımda en ufak birşey çıkarsa değil akademisyenlik hiçbir işe başvurmam. Bunun hakkında ne yapabilirim? Dava açıcaz dilekçeye cevap gelmezse ama maddi olarakta çok iyi durumda değiliz avukat tutma dava açma filan hep masraf bunlar bu sorunu dava açmadan çözebilir miyim? ya da dava açınca tazminat alabilir miyim? bilgisi olan var mı?</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Akademik Forum, post: 464977"] benim güvenlik soruşturması ve arşiv araştırması formunu üniversite aralıkta aldı aralıktan beri bekliyordum. Şubatta çağırdılar istenilen evrakları mail attılar bende güvenlik soruşturmam bitti sandım ancak daha sonra güvenlik soruşturmasının bitmediğini ama taahhütnameye imza atararak başlayabileceğimi söylediler. Sonra imzayı attık evrakları teslim ederken personel daire başkanlığındaki görevli ''aaa 36ohalkhk'' dedi sgk çıkış ekran görüntüsünde daha sonra sizi alamayız kusura bakmayın dediler. Ailemle gitmiştik epey rencide olduk. Halbuki sicilim temiz hiç bi bağlantım yok. Daha sonra tamam o zaman güvenlik soruşturmasını bekleriz dedik. Görevli güvenlik soruşturmasından geçseniz bile almayaağız sizi dedi. Bende bunun yazılı olarak bildirilmesi gerektiğini söyledim ancak öyle bişe yapamayız talimat var dediler. Zaten 3 ay çalıştım 2 ay maaş alamadım üniversite kapandı. İlanı yöksis te görmüştüm bilmiyordum fetöyle bağlantısı olduğunu ama olan oldu zaten..şu çok ilginç ama 36ohalkhk çıkış koduna sahip 5 kişi hem devlet hemde özel üniversitelerde güvenlik soruşturmaları bile bitmeden akademisyen oldular...dilekçe yazdık üniversiteye ve yök e cevap gelmedi. Güvenlik soruşturmam şuan nerede bitti mi bitmedi mi bilmiyorum güvenlik soruşturmasından %100 geçeceğime eminim zaten hakkımda en ufak birşey çıkarsa değil akademisyenlik hiçbir işe başvurmam. Bunun hakkında ne yapabilirim? Dava açıcaz dilekçeye cevap gelmezse ama maddi olarakta çok iyi durumda değiliz avukat tutma dava açma filan hep masraf bunlar bu sorunu dava açmadan çözebilir miyim? ya da dava açınca tazminat alabilir miyim? bilgisi olan var mı? [/QUOTE]
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel
Akademik Personel Atama Kriterleri ve Yönetmelikle
Akademik Personel Atamasında Güvenlik Soruşturması