Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Akademikpersonel.org
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Yeni mesajlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel
Akademik Personel Atama Kriterleri ve Yönetmelikle
Akademik Personel Atamasında Güvenlik Soruşturması
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Akademik Forum" data-source="post: 465338"><p>pek sevgili akademisyen/akademisyen adayı, belli ki henüz insanları aşağı görme eğilimini aşacak kadar kişiliğini geliştirememişsin. öncelikle bu konuda hayatında başarılar. </p><p>sorduğun soruyu insanca cevaplama konusuna gelirsem, iyi üniversitelerdeki araştırma görevlisi kadroları genellikle ''Yüksek Lisans Yapıyor Olma'' şartı koyar. (En azından benim bölümüm için bu geçerli) Bu yüzden ben ve benim gibi birçok yüksek lisans öğrencisi, doktoraya başlamayıp yüksek lisansı bir kadroya girene kadar uzatma yolunu tercih eder. Ayrıca birçok torpil olayı yaşadım bu yüzden de daha fazla sayıda açılan ''yüksek lisans yapıyor olma'' şartı içeren kadrolara girmek için bu süreci böyle ilerletmek zorundaydım kendi açımdan. Ben ve benim gibi yapan kişiler bu süreçte makale yazıyor olabilir, dil geliştiriyor olabilir,başka bir işte çalışıyor olabilir veya her ne yapıyorsa onu yapabilir- bu senin hiç tanımadığın birine onu aşağılama hakkı vermez. 5 yıldan kastım ise; lisans boyunca ders çalışarak derece ile mezun olmaya çalışmak, ales ve yds'den sürekli not yükseltmeye çalışmak ve sürekli torpilli kadrolarla mücadele etmeye çalışmak.</p><p>Belki akademik anlamda ''mükemmel''sinizdir. Ama sahip olduğunuz ego ile bulunduğunuz ortamda işiniz zor.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Akademik Forum, post: 465338"] pek sevgili akademisyen/akademisyen adayı, belli ki henüz insanları aşağı görme eğilimini aşacak kadar kişiliğini geliştirememişsin. öncelikle bu konuda hayatında başarılar. sorduğun soruyu insanca cevaplama konusuna gelirsem, iyi üniversitelerdeki araştırma görevlisi kadroları genellikle ''Yüksek Lisans Yapıyor Olma'' şartı koyar. (En azından benim bölümüm için bu geçerli) Bu yüzden ben ve benim gibi birçok yüksek lisans öğrencisi, doktoraya başlamayıp yüksek lisansı bir kadroya girene kadar uzatma yolunu tercih eder. Ayrıca birçok torpil olayı yaşadım bu yüzden de daha fazla sayıda açılan ''yüksek lisans yapıyor olma'' şartı içeren kadrolara girmek için bu süreci böyle ilerletmek zorundaydım kendi açımdan. Ben ve benim gibi yapan kişiler bu süreçte makale yazıyor olabilir, dil geliştiriyor olabilir,başka bir işte çalışıyor olabilir veya her ne yapıyorsa onu yapabilir- bu senin hiç tanımadığın birine onu aşağılama hakkı vermez. 5 yıldan kastım ise; lisans boyunca ders çalışarak derece ile mezun olmaya çalışmak, ales ve yds'den sürekli not yükseltmeye çalışmak ve sürekli torpilli kadrolarla mücadele etmeye çalışmak. Belki akademik anlamda ''mükemmel''sinizdir. Ama sahip olduğunuz ego ile bulunduğunuz ortamda işiniz zor. [/QUOTE]
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel
Akademik Personel Atama Kriterleri ve Yönetmelikle
Akademik Personel Atamasında Güvenlik Soruşturması