Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Akademikpersonel.org
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Yeni mesajlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel
Akademik Personel Atama Kriterleri ve Yönetmelikle
Akademik Personel Atamasında Güvenlik Soruşturması
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="lingua" data-source="post: 465452" data-attributes="member: 97765"><p>merhaba arkadaşlar..</p><p>bende 6 aralıkta evraklarımı teslim etmiş biri olarak bekleme sürecim devam ediyor. 9 mart güvenlik soruşturmamın tamamlanıp evraklarımın gönderildiğini öğrendim. soruşturma sonucunun üniversiteye ulaşmasıda 24 martı buldu sanırım. sonrası içinde zaten şu an için bilgi vermiyorlar. evraklarının ulaştı işlemler devam ediyor dediler en son. sanırım sırada muvafakat süreci var. benim merak ettiğim bu süreç son zamanlarda ne kadar sürüyor? nette 3 4 yıl öncesinin yorumları var ama son bir kaç yıldır işler farklı yürüyor. kimi hızlandı kimi yavaşladı falan diyor ama ben eğer yakın zamanda almış biri varsa ne kadar sürdüğünü merak ediyorum bilgi verebilirseniz çok memnun olurum ... benim öğrendiğim süreç şu şekilde işliyor: üniversite bakanlığa yazıyor bakanlık olur yada olmaz diye üniversiteye yazıyor. üniversitede kararnameni tekrar bakanlığa yolluyor. bakanlıkta sonra il mebe ilçe mebe okula gelince ayrılabiliyorsun... üniden aranıp bilgi verilen arkadaş oldu mu bu süreçte yoksa herşey bitince mi hadi gel başla diyorlar? ve muvafakat için arayabileceğimiz bir telefon bilen var mı mebden ?</p><p>ataması yapılan arkadaşlara hayırlı olsun diliyorum ve bu stresli süreci bekleyen arkadaşlarada sabır diliyorum ...</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="lingua, post: 465452, member: 97765"] merhaba arkadaşlar.. bende 6 aralıkta evraklarımı teslim etmiş biri olarak bekleme sürecim devam ediyor. 9 mart güvenlik soruşturmamın tamamlanıp evraklarımın gönderildiğini öğrendim. soruşturma sonucunun üniversiteye ulaşmasıda 24 martı buldu sanırım. sonrası içinde zaten şu an için bilgi vermiyorlar. evraklarının ulaştı işlemler devam ediyor dediler en son. sanırım sırada muvafakat süreci var. benim merak ettiğim bu süreç son zamanlarda ne kadar sürüyor? nette 3 4 yıl öncesinin yorumları var ama son bir kaç yıldır işler farklı yürüyor. kimi hızlandı kimi yavaşladı falan diyor ama ben eğer yakın zamanda almış biri varsa ne kadar sürdüğünü merak ediyorum bilgi verebilirseniz çok memnun olurum ... benim öğrendiğim süreç şu şekilde işliyor: üniversite bakanlığa yazıyor bakanlık olur yada olmaz diye üniversiteye yazıyor. üniversitede kararnameni tekrar bakanlığa yolluyor. bakanlıkta sonra il mebe ilçe mebe okula gelince ayrılabiliyorsun... üniden aranıp bilgi verilen arkadaş oldu mu bu süreçte yoksa herşey bitince mi hadi gel başla diyorlar? ve muvafakat için arayabileceğimiz bir telefon bilen var mı mebden ? ataması yapılan arkadaşlara hayırlı olsun diliyorum ve bu stresli süreci bekleyen arkadaşlarada sabır diliyorum ... [/QUOTE]
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel
Akademik Personel Atama Kriterleri ve Yönetmelikle
Akademik Personel Atamasında Güvenlik Soruşturması