Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Akademikpersonel.org
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Yeni mesajlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel
Akademik Personel Atama Kriterleri ve Yönetmelikle
Akademik Personel Atamasında Güvenlik Soruşturması
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="simeone" data-source="post: 466106" data-attributes="member: 73013"><p>Merhaba Şans hocam, özellikle sizin sonucu dikkatle takip ediyorum çünkü ben de daha önce kapatılan vakıf ünilerinden birinde araştırma görevlisiydim. Kapanınca ortada kaldım ama tekrar şansımı denemeye başladım ve Aralık'ta bir devlet üniversitesinde araştırma görevlisi kadrosunu kazandım. Rektör güvenlik soruşturması temiz olduğunda atama yapması gerekir, bekletmemeli, kapatılan üni çalışanı olduğumuz için korkuyor mu diyeceğim ama 2 ay önce bizzat YÖK, başbakanla görüşüp buralardakileri almanızda sakınca yok diye de sözlü iletimde bulundu. Zaten güvenlik soruşturması da bunun için yapılıyor, o zaman soruşturmaya ne gerek var. Ya olumludur ya olumsuz, ortası olmaz. Bekletmesi ürkütüyor hadi seçim sonrasını bekliyor diyelim, seçimle bizim ne alakamız var, zaten 3 ayı geçmiş kadroyu kazananı. Valla hakkımızı yiyorlar göstere göstere, yani seçim sonucuna göre kadroları iptal etmeyi falan düşünüyor olmasın bunlar, bekletmelerinin nasıl bir gerekçesi olabilir ki? Umarım atanırız bir an önce, benimde 95 gün oldu. Peşini bırakmamak lazım.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="simeone, post: 466106, member: 73013"] Merhaba Şans hocam, özellikle sizin sonucu dikkatle takip ediyorum çünkü ben de daha önce kapatılan vakıf ünilerinden birinde araştırma görevlisiydim. Kapanınca ortada kaldım ama tekrar şansımı denemeye başladım ve Aralık'ta bir devlet üniversitesinde araştırma görevlisi kadrosunu kazandım. Rektör güvenlik soruşturması temiz olduğunda atama yapması gerekir, bekletmemeli, kapatılan üni çalışanı olduğumuz için korkuyor mu diyeceğim ama 2 ay önce bizzat YÖK, başbakanla görüşüp buralardakileri almanızda sakınca yok diye de sözlü iletimde bulundu. Zaten güvenlik soruşturması da bunun için yapılıyor, o zaman soruşturmaya ne gerek var. Ya olumludur ya olumsuz, ortası olmaz. Bekletmesi ürkütüyor hadi seçim sonrasını bekliyor diyelim, seçimle bizim ne alakamız var, zaten 3 ayı geçmiş kadroyu kazananı. Valla hakkımızı yiyorlar göstere göstere, yani seçim sonucuna göre kadroları iptal etmeyi falan düşünüyor olmasın bunlar, bekletmelerinin nasıl bir gerekçesi olabilir ki? Umarım atanırız bir an önce, benimde 95 gün oldu. Peşini bırakmamak lazım. [/QUOTE]
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel
Akademik Personel Atama Kriterleri ve Yönetmelikle
Akademik Personel Atamasında Güvenlik Soruşturması