Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Akademikpersonel.org
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Yeni mesajlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel
Akademik Personel Atama Kriterleri ve Yönetmelikle
Akademik Personel Atamasında Güvenlik Soruşturması
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Akademik Forum" data-source="post: 468600"><p>merhaba hocam, biz sadece evragin okuldan 10 ocakta gonderildigini biliyoruz. emniyeti aradik bircok kisi basindan savdiktan sonra bir evrak birimi bizden evrak sayi no istedi. okula sorduk personel daire sorusturma gizli yapildigi icin evrak sayi no vermek istemedi. bir ay boyunca duzenli aradiktan sonra evrak no alabildik ve hemen emniyeti aradik. bizden evrak no soran kisiyi maalesef bulamadik ve bilgi de verilmedi. besinci aya girmis bulunuyoruz. evrak nerede belli degil, ne yaptiklari hic belli degil, aralik ayinda kadroyu almamiza ragmen bir donemimiz daha bosa gitti. emegi gecen herkesin abv. herkese sabir diliyorum. zubuk ya da zubukzade tanidigimiz olsa sorusturma yapilmazdi bile. uc gunde atama yapilirdi. bunu herkes biliyor. kimseye kizmayin diyen arkadas sozum sana. herkese tekrardan sabir diliyorum. muz cumhuriyetinde yasiyoruz malum...</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Akademik Forum, post: 468600"] merhaba hocam, biz sadece evragin okuldan 10 ocakta gonderildigini biliyoruz. emniyeti aradik bircok kisi basindan savdiktan sonra bir evrak birimi bizden evrak sayi no istedi. okula sorduk personel daire sorusturma gizli yapildigi icin evrak sayi no vermek istemedi. bir ay boyunca duzenli aradiktan sonra evrak no alabildik ve hemen emniyeti aradik. bizden evrak no soran kisiyi maalesef bulamadik ve bilgi de verilmedi. besinci aya girmis bulunuyoruz. evrak nerede belli degil, ne yaptiklari hic belli degil, aralik ayinda kadroyu almamiza ragmen bir donemimiz daha bosa gitti. emegi gecen herkesin abv. herkese sabir diliyorum. zubuk ya da zubukzade tanidigimiz olsa sorusturma yapilmazdi bile. uc gunde atama yapilirdi. bunu herkes biliyor. kimseye kizmayin diyen arkadas sozum sana. herkese tekrardan sabir diliyorum. muz cumhuriyetinde yasiyoruz malum... [/QUOTE]
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel
Akademik Personel Atama Kriterleri ve Yönetmelikle
Akademik Personel Atamasında Güvenlik Soruşturması