Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Akademikpersonel.org
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Yeni mesajlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel
Akademik Personel Atama Kriterleri ve Yönetmelikle
Akademik Personel Atamasında Güvenlik Soruşturması
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Misafir111" data-source="post: 487385"><p><strong>Güvenlik Soruşturması Hangi Aşamada?</strong></p><p></p><p></p><p></p><p>Süreçler benzer olduğu için yazıyorum.</p><p>Benim de Evrak teslim tarihim 23 Ocak. </p><p>ikamet Samsun</p><p>Üniversite Sivas Cumhuriyet</p><p>13 Şubatta beni Karakoldan aradılar. Evi hiç ziyaret etmediler.</p><p>Samsun İl Emniyetten bu Pazartesi öğrendiğim Evraklarımın hala Ankaradan gelmediği. Yani Mit soruşturmasının tamamlanmadığı yönünde bilgi aldım.</p><p>Ne zaman gelebileceği konusunda kimsenin bir bilgisi yok. Sizin dediğiniz gibi öncelik taşeron kadrosuna verilmiş yani 2 nisandan dolayı gecikmelerin normal olduğu yorumu yapıldı. </p><p>Bugün itibariyle 2.5 ayı geçmiş bulunuyor maalesef. </p><p>Yapılabilecek hiçbir şeyin olmadığı. Mağduriyetlerin yaşandığı ve kimsenin bu konuda haber bile yapmadığı. Kimsenin talep de dahi bulunamadığı bir durum. Sabrın tükendiği durum. Şimdi birde doktorların güvenlik soruşturması öne alınması için Cumhurbakanının bir talimatı oldu. Umarım bizimkilerde bu arada kaynar. Herkese sabır diliyorum</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Misafir111, post: 487385"] [b]Güvenlik Soruşturması Hangi Aşamada?[/b] Süreçler benzer olduğu için yazıyorum. Benim de Evrak teslim tarihim 23 Ocak. ikamet Samsun Üniversite Sivas Cumhuriyet 13 Şubatta beni Karakoldan aradılar. Evi hiç ziyaret etmediler. Samsun İl Emniyetten bu Pazartesi öğrendiğim Evraklarımın hala Ankaradan gelmediği. Yani Mit soruşturmasının tamamlanmadığı yönünde bilgi aldım. Ne zaman gelebileceği konusunda kimsenin bir bilgisi yok. Sizin dediğiniz gibi öncelik taşeron kadrosuna verilmiş yani 2 nisandan dolayı gecikmelerin normal olduğu yorumu yapıldı. Bugün itibariyle 2.5 ayı geçmiş bulunuyor maalesef. Yapılabilecek hiçbir şeyin olmadığı. Mağduriyetlerin yaşandığı ve kimsenin bu konuda haber bile yapmadığı. Kimsenin talep de dahi bulunamadığı bir durum. Sabrın tükendiği durum. Şimdi birde doktorların güvenlik soruşturması öne alınması için Cumhurbakanının bir talimatı oldu. Umarım bizimkilerde bu arada kaynar. Herkese sabır diliyorum [/QUOTE]
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel
Akademik Personel Atama Kriterleri ve Yönetmelikle
Akademik Personel Atamasında Güvenlik Soruşturması