Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Akademikpersonel.org
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Yeni mesajlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel
Akademik Personel Atama Kriterleri ve Yönetmelikle
Akademik Personel Atamasında Güvenlik Soruşturması
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="ankaraaa" data-source="post: 487698"><p>personel dairesi evrakları işleme koymakta gecikiyor bazen hocam. personel daire tarafından evraklarınızın valiliğe ne zaman gönderildiğini öğrenmeye çalışırsanız daha sağlıklı bir hesaplama yapabilirsiniz diye düşünüyorum. ben de evraklarımı 18 ocakta teslim etmiştim üniversiteye ama ilgililer evrakları kontrol edip anca 15 şubatta göndermişler ankara valiliğine. yani aradaki yaklaşık bir aylık süreyi boşuna beklemiş ve umutlanmış oluyoruz. </p><p>soruşturma işlemi olarak ankara da çok aceleci gibi görünmüyor. çevremde güv. sor. için yaklaşık 3 aYdır bekleyen iki kişi daha var ve hiç birimizde henüz somut bir gelişme yok. diğer mesajlarda da bahsedildiği üzere personel daireden aldığımız cevap evrakların daha ellerine ulaşmadığı yönünde oluyor hep, ancak evrağın emniyette mi geciktiği ya da ordan çıkıp da üniye gönderilmek üzere valilikte mi geciktiği hakkında bilgi sahibi olabilmek pek mümkün olmuyor. </p><p>ikameti ankara olup da ocak sonu-şubat başında soruşturması başlayıp hala bekleyen ya da soruşturması yakın zamanda sonuçlanan arkadaşlar bilgi verebilirlerse süre ile ilgili en azından bir fikir oluşur kafamızda. </p><p>benim öğrenebildiğim kadarıyla emniyet azami 60 gün içerisinde soruşturmayı sonuçlandırıp raporu ilgili valiliğe iletmek durumunda, valilikte soruşturma raporu vali ya da ilgili kişi tarafından imzalandıktan sonra üniye gönderiliyor. imza bekleme sürecinin 15 gün, üniye fiziki evrak olarak gönderilmesinin de 5 gün sürebileceği varsayımını yaparsak soruşturma sürecinin evrakların valiliğe ulaşmasından en çok 80 gün sonra üniversiteye ulaşması gerekiyor. </p><p></p><p>tabi bu hesap ne kadar tutuyor ya da nerede bir sapma oluyor bilmiyoruz. umarım bekleme sürecimiz en yakın zamanda sonuçlanır ve yeni görevlerimize başlarız.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ankaraaa, post: 487698"] personel dairesi evrakları işleme koymakta gecikiyor bazen hocam. personel daire tarafından evraklarınızın valiliğe ne zaman gönderildiğini öğrenmeye çalışırsanız daha sağlıklı bir hesaplama yapabilirsiniz diye düşünüyorum. ben de evraklarımı 18 ocakta teslim etmiştim üniversiteye ama ilgililer evrakları kontrol edip anca 15 şubatta göndermişler ankara valiliğine. yani aradaki yaklaşık bir aylık süreyi boşuna beklemiş ve umutlanmış oluyoruz. soruşturma işlemi olarak ankara da çok aceleci gibi görünmüyor. çevremde güv. sor. için yaklaşık 3 aYdır bekleyen iki kişi daha var ve hiç birimizde henüz somut bir gelişme yok. diğer mesajlarda da bahsedildiği üzere personel daireden aldığımız cevap evrakların daha ellerine ulaşmadığı yönünde oluyor hep, ancak evrağın emniyette mi geciktiği ya da ordan çıkıp da üniye gönderilmek üzere valilikte mi geciktiği hakkında bilgi sahibi olabilmek pek mümkün olmuyor. ikameti ankara olup da ocak sonu-şubat başında soruşturması başlayıp hala bekleyen ya da soruşturması yakın zamanda sonuçlanan arkadaşlar bilgi verebilirlerse süre ile ilgili en azından bir fikir oluşur kafamızda. benim öğrenebildiğim kadarıyla emniyet azami 60 gün içerisinde soruşturmayı sonuçlandırıp raporu ilgili valiliğe iletmek durumunda, valilikte soruşturma raporu vali ya da ilgili kişi tarafından imzalandıktan sonra üniye gönderiliyor. imza bekleme sürecinin 15 gün, üniye fiziki evrak olarak gönderilmesinin de 5 gün sürebileceği varsayımını yaparsak soruşturma sürecinin evrakların valiliğe ulaşmasından en çok 80 gün sonra üniversiteye ulaşması gerekiyor. tabi bu hesap ne kadar tutuyor ya da nerede bir sapma oluyor bilmiyoruz. umarım bekleme sürecimiz en yakın zamanda sonuçlanır ve yeni görevlerimize başlarız. [/QUOTE]
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel
Akademik Personel Atama Kriterleri ve Yönetmelikle
Akademik Personel Atamasında Güvenlik Soruşturması