Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Akademikpersonel.org
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Yeni mesajlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel
Akademik Personel Atama Kriterleri ve Yönetmelikle
Akademik Personel Atamasında Güvenlik Soruşturması
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Lecturer_" data-source="post: 501254" data-attributes="member: 97729"><p>Arkadaşlar İstanbul’da bir devlet üniversitesinde öğretim görevlisi kadrosunu kazandım. Şubat’ın son haftası üniversite, evraklarımı gönderdiğini söyledi. Tam bir ay oldu ve henüz hiçbir haber yok. İkametgahım da İstanbul’da. Şuanda aynı zamanda özel bir üniversitede öğretim görevlisiyim. İhbar tazminatı ödememek için bir ay önce istifa ettim. İhbar süremin dolmasına çok az kaldı ancak içim rahat değil. Çalıştığım üniversite istifamı geri çekebileceğimi söyledi ama devlet üni’den haber gelirse ihbarımı yakmış oluyorum. Çok arada kaldım. Sürecin uzayabileceğini düşünerek istifamı geri çekme safhasına geldim. İstifam gerçekleştikten sonra yapacak birşey yok. Süreç uzarsa hem maddi hem manevi sıkıntı çekeceğim kanaatindeyim. İstifa etmezsem de ihbar tazminatı ödeyeceğim. Benim durumumda olan ya da bu süreci daha önce yaşayan tecrübe aktarabilecek meslektaşlarım varsa memnun olurum. Şimdiden çok teşekkürler.</p><p></p><p></p><p>Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Lecturer_, post: 501254, member: 97729"] Arkadaşlar İstanbul’da bir devlet üniversitesinde öğretim görevlisi kadrosunu kazandım. Şubat’ın son haftası üniversite, evraklarımı gönderdiğini söyledi. Tam bir ay oldu ve henüz hiçbir haber yok. İkametgahım da İstanbul’da. Şuanda aynı zamanda özel bir üniversitede öğretim görevlisiyim. İhbar tazminatı ödememek için bir ay önce istifa ettim. İhbar süremin dolmasına çok az kaldı ancak içim rahat değil. Çalıştığım üniversite istifamı geri çekebileceğimi söyledi ama devlet üni’den haber gelirse ihbarımı yakmış oluyorum. Çok arada kaldım. Sürecin uzayabileceğini düşünerek istifamı geri çekme safhasına geldim. İstifam gerçekleştikten sonra yapacak birşey yok. Süreç uzarsa hem maddi hem manevi sıkıntı çekeceğim kanaatindeyim. İstifa etmezsem de ihbar tazminatı ödeyeceğim. Benim durumumda olan ya da bu süreci daha önce yaşayan tecrübe aktarabilecek meslektaşlarım varsa memnun olurum. Şimdiden çok teşekkürler. Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi [/QUOTE]
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel
Akademik Personel Atama Kriterleri ve Yönetmelikle
Akademik Personel Atamasında Güvenlik Soruşturması