Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Akademikpersonel.org
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Yeni mesajlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel
Akademik Personel Atama Kriterleri ve Yönetmelikle
Akademik Personel Atamasında Güvenlik Soruşturması
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Zgtkn" data-source="post: 507452" data-attributes="member: 105645"><p>Hocalarım çok önemli bir sorum olacak. </p><p></p><p>Benim evrakim rektörlükte imza bekliyor. Dolayısıyla henüz atamam yapılmadı haftaya yapilacagi söylendi. Benim yüksek lisans 6.dönemim tezimi sundum fakat enstitu onayindan gececegi tarihte ben atamamin yapildigi üniversitenin doktora basvurularini kacirmis oluyorum. Dolayisiyla diger doneminde baavuracagim ve öğrenci gorunmedigim bir dönemin olacak. O ogrenci gorunmedigim dönemde görevde olacagim bu görevi kaybetmeme neden olabilir mi ? Personel olmaz dedi fakat ben siz hocalarima da bu hayati meseleyi danismak istedim. Bilginiz var midir ?</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Zgtkn, post: 507452, member: 105645"] Hocalarım çok önemli bir sorum olacak. Benim evrakim rektörlükte imza bekliyor. Dolayısıyla henüz atamam yapılmadı haftaya yapilacagi söylendi. Benim yüksek lisans 6.dönemim tezimi sundum fakat enstitu onayindan gececegi tarihte ben atamamin yapildigi üniversitenin doktora basvurularini kacirmis oluyorum. Dolayisiyla diger doneminde baavuracagim ve öğrenci gorunmedigim bir dönemin olacak. O ogrenci gorunmedigim dönemde görevde olacagim bu görevi kaybetmeme neden olabilir mi ? Personel olmaz dedi fakat ben siz hocalarima da bu hayati meseleyi danismak istedim. Bilginiz var midir ? [/QUOTE]
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel
Akademik Personel Atama Kriterleri ve Yönetmelikle
Akademik Personel Atamasında Güvenlik Soruşturması