Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Akademikpersonel.org
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Yeni mesajlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel
Akademik Personel Atama Kriterleri ve Yönetmelikle
Akademik Personel Atamasında Güvenlik Soruşturması
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="kuzzgun" data-source="post: 508285" data-attributes="member: 16268"><p>Arkadaşlar merhaba, ikametim Ankara. Bugün Ankara il emniyete gittim.</p><p>27 Martta evrakları üniversiteye teslim etmiştim belgelerim 1 Nisan'da Ankara il emniyete ulaşmış. </p><p>Belge teslimi bölümünden sayı ve tarih verdiler. </p><p>Belgelerinizin son durumu için bu sayı ve tarih ile öveçlerdeki güvenlik şubeye danışın dediler. </p><p>Bilen arkadaşlar yanıtlayabilirse sevinirim.</p><p>İnternette öveçlerde güvenlik şube olduğuna dair bir bilgi bulamadım. </p><p>Güvenlik şube ile ilgili bilgi verebilir misiniz acaba, Ankara'da nerededir, orada nasıl bir yol izlediniz?</p><p>Teşekkür ederim.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="kuzzgun, post: 508285, member: 16268"] Arkadaşlar merhaba, ikametim Ankara. Bugün Ankara il emniyete gittim. 27 Martta evrakları üniversiteye teslim etmiştim belgelerim 1 Nisan'da Ankara il emniyete ulaşmış. Belge teslimi bölümünden sayı ve tarih verdiler. Belgelerinizin son durumu için bu sayı ve tarih ile öveçlerdeki güvenlik şubeye danışın dediler. Bilen arkadaşlar yanıtlayabilirse sevinirim. İnternette öveçlerde güvenlik şube olduğuna dair bir bilgi bulamadım. Güvenlik şube ile ilgili bilgi verebilir misiniz acaba, Ankara'da nerededir, orada nasıl bir yol izlediniz? Teşekkür ederim. [/QUOTE]
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel
Akademik Personel Atama Kriterleri ve Yönetmelikle
Akademik Personel Atamasında Güvenlik Soruşturması