Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Akademikpersonel.org
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Yeni mesajlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel
Akademik Personel Atama Kriterleri ve Yönetmelikle
Akademik Personel İstifa Süresi ve Sayısı Hakkında
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="minerwa09" data-source="post: 226304" data-attributes="member: 30706"><p>Merhabalar</p><p>Ben 2012 temmuz atamalarında öyp ile atandım.Dil kursuna gittim ve senedimde eğitim aldığım süre boyunca hizmet edeceğim yazıyor.7 ay sürdü dil kursum dili geçtim. Öypye atandığımda yüksek lisans yapıyordum dili geçince üniversitemden görevlendirme istedim Mayıs ayında 39 vermediler 35 işlemleri başladı sürekli aksilik oldu. Yökten görevlendirme kararım çıktı lakin abd yi yanlış yazdıkları için atamam yapılmadı.sorum şu olacak;</p><p>yeniden öypyi tercih ettim ve kazandım.Mecburi hizmetimin 6 ayını da tamamladım. Yökü aradığımda tercih edebilirsiniz problem yok demişti.Ben şimdi üniversiteme gidip istifa mı etmeliyim evraklarımı teslim etmeden önce yeni üniversiteye yoksa evrakları teslim ettikten sonra mı istifa etmeliyim ya da muvafakat durumu olur mu üniversitemin yardımcı olacağını sanmıyorum bu konuda.ne yapmalıyım?</p><p>yardımcı olursanız çok sevinirim.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="minerwa09, post: 226304, member: 30706"] Merhabalar Ben 2012 temmuz atamalarında öyp ile atandım.Dil kursuna gittim ve senedimde eğitim aldığım süre boyunca hizmet edeceğim yazıyor.7 ay sürdü dil kursum dili geçtim. Öypye atandığımda yüksek lisans yapıyordum dili geçince üniversitemden görevlendirme istedim Mayıs ayında 39 vermediler 35 işlemleri başladı sürekli aksilik oldu. Yökten görevlendirme kararım çıktı lakin abd yi yanlış yazdıkları için atamam yapılmadı.sorum şu olacak; yeniden öypyi tercih ettim ve kazandım.Mecburi hizmetimin 6 ayını da tamamladım. Yökü aradığımda tercih edebilirsiniz problem yok demişti.Ben şimdi üniversiteme gidip istifa mı etmeliyim evraklarımı teslim etmeden önce yeni üniversiteye yoksa evrakları teslim ettikten sonra mı istifa etmeliyim ya da muvafakat durumu olur mu üniversitemin yardımcı olacağını sanmıyorum bu konuda.ne yapmalıyım? yardımcı olursanız çok sevinirim. [/QUOTE]
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel
Akademik Personel Atama Kriterleri ve Yönetmelikle
Akademik Personel İstifa Süresi ve Sayısı Hakkında